FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Rapid a pierdut cu Dinamo Moscova, scor 0-1

Ropotan s-a întreţinut minute bune cu jucătorii Rapidului +6   FOTO
Ropotan s-a întreţinut minute bune cu jucătorii Rapidului

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 09:38

Rapid a pierdut azi al doilea meci din această vară, în faţa ruşilor de la Dinamo Moscova, cea care a terminat stagiunea precedentă pe locul 7 în prima ligă şi la care fostul dinamovist Adrian Ropotan a jucat titular. 

A fost 1-0 pentru moscoviţi, singurul gol al partidei fiind marcat de Solovjev. Pentru giuleşteni, a fost cel mai slab meci de pregătire din această vară, reuşind să-şi creeze o singură ocazie mare de poartă.

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI RAPID-DINAMO MOSCOVA 0-1

Formaţia moscovită este antrenată de Sergei Silkin şi are în componenţă cîţiva jucători de mare clasă. Cuplul de atac este format din Kevin Kuranyi şi Andryi Voronin, jucători cu ştate vechi în fotbalul european. Primul a mai jucat la Vfb Stuttgart şi Schalke 04, în vreme ce Voronin s-a afirmat la Bayer Leverkusen, de unde s-a transferat la Liverpool.

Rapid a început cu: Coman - Creţu, Oros, Burcă, Bozovici - Herea, Alexa, Apostol - Roman, Cassio, Deac. Rezerve: Straton, Drăghia, Ezequias, Marcos Antonio, Dăescu, N. Grigore, A. Grigore, Pancu, A. Ioniţă.

Dinamo a început cu: Gabulov - Kisenkov, Rotenberg, Epureanu, Kolodin - Kariaka, Misimovici, Yusupov, Ropotan - Komisov, Smolov.

Meciul a început la ora 16:30 şi este transmis în direct de DigiSport şi în format liveTEXT pe GSP.RO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
rapid_pitbull
rapid_pitbull  •  11 Iulie 2011, 20:42

Abonamentele cand se pun in vanzare:D?

mamania
mamania  •  11 Iulie 2011, 20:28

Va pierdeti timpul sa va certati in loc sa fiti obiectivi si sa constatati ca amicalele nu sunt facute sa fie castigate... la amicale echipele nu ar trebuie sa isi fixeze sa castige, ci ar trebui sa fie o consecinta a jocului bun practicat, eventual jocului prost practicat de echipa adversa. Adevaratele teste pentru toate echipele se vor da in campionat, nu in amicale in care nu sti ce fel de echipa intalnesti, despre care probabil nu sti in ce stadiu de pregatire se afla.

bunicu
bunicu  •  11 Iulie 2011, 20:15

Dinule si Razvan ati oprit pe Coman care este terminat pentrfu fotbal si a plecat un portar valoros.Aduceti inapoi cu Coman nu vedem nici europa.Cite greseli a facut Coman pina acum cite meciuri a pierdut?Echipa munceste si el o darima. Trezitiva pina nu e prea tirziu.Razvane chiar tu nu vezi situatia sau vreti sa va razbunati pe Copos?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează