FOTBAL  »  Superliga  »  ZONA TRANSFERURILOR

VIDEO » Rapid îşi ia atacant de la finalista Europa League, dar îl pierde pe Marcos Antonio!

Senegalezul Ladji Keita
Senegalezul Ladji Keita

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 17:02

Braga îl doreşte insistent pe fundaşul central al Rapidului, puternicul brazilian Marcos Antonio, iar clubul lusitan este pe cale să facă o ofertă foarte interesantă echipei din Giuleşti.

Pentru Marcos Antonio, finalista Europa League vrea să-l ofere la schimb pe atacantul senegalez Ladji Keita, informează cotidianul portughez Record.

Relaţiile dintre conducerile celor două cluburi sînt foarte bune, existînd şi în trecut mişcări pe piaţa transferurilor între Rapid şi Braga. Chiar de la Braga a venit în Grant Cesinha, în 2007.

CARTE DE VIZITĂ - LADJI KEITA (28 de ani)
Atacantul Bragăi, născut la Dakar, a jucat doar 4 meciuri pentru "alb-roşii" în ultimul sezon, marcînd o singură dată. Keita măsoară 1,88 metri. De-a lungul carierei sale, acesta a jucat în ţara natală la Jeanne D'Arc şi Valence, pentru ca apoi să facă pasul spre fotbalul european.

A semnat cu Alverca în 2005, transferîndu-se apoi la Rio Ave, unde a prins 77 de meciuri şi a marcat de 14 ori. Trei ani a stat Keita la Rio Ave, după care a schimbat ţara. A jucat în Cipru, la Atromitos şi AEP Paphos, pînă cînd Setubal l-a "repatriat" în 2009. La Vitoria, africanul a dat 10 goluri în 25 de apariţii.

500.000 de euro valorează Keita, conform transfermarkt.de

VIDEO / Vezi AICI cîteva goluri marcate de Ladji Keita!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
veverita_catalin
veverita_catalin  •  17 Iunie 2011, 06:20
Postat de abuz pe 31 Mai 2011, 10:00

va rog frumos sa nu faceti aceasta prostie ! Marcos Antonio e cel mai bun fundas din România ! Nu merita dat pentru o petarda de jucator !

Marcos Antonio a fost motivul pentru care Rapid a fost echipa cu cele mai putine goluri primite in Liga 1 in sezonul trecut ! In atac am stat prost, acolo trebuie umblat, dar fara Raduta !

veverita_catalin
veverita_catalin  •  17 Iunie 2011, 06:13
Postat de blaustein pe 29 Mai 2011, 15:55

Halal parteneriat! In schimbul cel mai bun fundas din Liga I, alaturi de Geraldo, iei o petarda a campionatului portughez. Practic nu a realizat nimic p unde a fost, pana la 28 de ani.La mai multe parteneriate de astea!

Ai vrut sa spui "cel mai bun JUCATOR din Liga 1 si sigur cel mai profesionist si modest !

abuz
abuz  •  31 Mai 2011, 10:00

va rog frumos sa nu faceti aceasta prostie ! Marcos Antonio e cel mai bun fundas din România ! Nu merita dat pentru o petarda de jucator !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează