FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

VIDEO Rapidiştii au izbutit cea mai categorică victorie în deplasare din 2006 încoace

Grigorie (dreapta) se bucură alături de Bozovici după reușita de 2-0
Grigorie (dreapta) se bucură alături de Bozovici după reușita de 2-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 11:51

Rapid a marcat în meciul de la Cluj, 5-0 cu liderul CFR, mai multe goluri decît dăduse în total în precedentele 6 etape disputate de la reluarea campionatului. Iată rezultatele anterioare ale giuleştenilor: 1-1 cu U Cluj, 2-0 cu Petrolul, 0-1 la Chiajna, 1-2 cu Ceahlăul, 0-1 la Braşov, 0-0 cu Dinamo. Nu s-ar face paritate nici dacă s-ar adăuga şi rezultatul din turul semifinalei Cupei, 1-0 la Vaslui.

Vezi aici rezumatul partidei de la Cluj.

Triumful din duelul ”ceferiştilor” este cel mai categoric din ultimii 5 ani şi jumătate. Precedenta partidă în care Rapidul se impusese la diferenţă mare ”afară” fusese pe 5 noiembrie 2006, cînd a învins la Galaţi, 7-0 cu Oţelul. Atunci au înscris Zicu (2), N. Grigore, Mazilu (2), Bădoi şi Buga. Singura dată cînd a mai putut realiza un scor mare în deplasare a fost un 4-0  cu Ceahlăul, pe 2 octombrie 2009.

Între timp, au fost cîteva partide în care alb-vişinii au înscris măcar 5 goluri, însă numai pe teren propriu. Exemple: 5-1 cu Steaua, 7-1 cu Brăneşti, 5-0 cu Petrolul şi Otopeni, dar în Cupă, plus 5-3 cu Gaz Metan în noiembrie trecut.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează