FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII 2-0

VIDEO Raport şocant după CFR-Pandurii » Şuturi la poartă 4-20. Scor 2-0

Sougou a marcat golul din care clujenii au deschis scorul.
Sougou a marcat golul din care clujenii au deschis scorul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 00:17

Greşeala lui Cardoso la primul gol înscris de Sougou a fost capitală pentru soarta unui meci dominat de gorjeni.

Timp de 60 de minute, Clujul a fost invizibil pe teren. Inexistent, la fel ca şi silueta lui Jorge Costa pe bancă, rămas fără soluţii pentru a scutura din letargie 11 tricouri plictisite parcă de job-ul din weekend. Cum să fii pe locul 2 şi să nu fii în stare să tragi măcar un amărît de şut la poartă? O întrebare pe care fanii feroviari şi-au repetat-o obsesiv în prima repriză, o parte dominată clar de Pandurii, care au zburdat pe teren şi au smuls aplauze din tribune. Nistor (8, 22) şi Alexandru Maxim l-au bombardat efectiv pe Beto, scăpat ca prin minune şi la reluarea milimetrică a lui Batin (27). Acelaşi Beto a intervenit miraculos şi la ocazia lui Viera, neinspirat din doar 7 metri (35), iar repriza a sunat ca gongul de la un ring de box pentru clujeni.

Aici ai GALERIE FOTO DE LA MECI!

Cadou de la Cardoso
La reluare, s-a ivit o pală de impresie că lusitanul Costa a reuşit să-şi monteze jucătorii după ce Rui Pedro l-a ţintit pe Mingote, ieşit în întîmpinare (47). Trupa lui Grigoraş a preluat din nou iniţiativa, desenînd uşor trasee către buturile adverse. A fost nevoie de cadoul lui Cardoso pentru ca Sougou să sprinteze liber şi să înscrie uluitor şi pentru propriii fani, după cum s-a derulat scenariul partidei (60). Gorjenii au acuzat din plin şocul. Zadarnic s-a chinuit Grigoraş să mai salveze impresia, schimbînd la foc automat. Golul lui Kapetanos din final a pus doar sare pe rana unui automutilări în direct, săvîrşite de olteni.

"Cardoso a mai greşit şi altă dată, iarăşi s-a băgat el la fantezie, la Copacabana, chiar dacă am stăpînit partida. Cine nu a văzut meciul spune victorie meritată, mulţumim pentru atenţie, la revedere" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Sînt mulţumit pentru rezultat, aş face diferenţa între prima parte, unde am fost apatici, şi a doua repriză, în care s-a văzut ceea ce-mi doresc eu de la echipă" (Jorge Costa, antrenor CFR)

"CFR e o echipă mare, a marcat dintr-o jumătate de ocazie, dintr-o greşeală de copilaş. Mi s-a părut mai uşor meciul cu Dinamo" (Viera, fundaş Pandurii)

"Am mai fost mai buni şi decît Dinamo, şi decît CFR, însă a venit acea greşeală umană a lui Cardoso. Nu trebuie să-l blamăm, trebuie să cîştigăm puncte rapid" (Valentin Lemnaru, atacant Pandurii)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Feroviarii" au aderat la campania Gazetei

Şefii fotbalului românesc continuă să fie contestaţi pe stadioane. Fanii CFR-ului au intrat şi ei în campania iniţiată de Gazeta Sporturilor, "Mitică la brutărie", afişînd un banner sugestiv la meciul de ieri cu Pandurii. "Tu vorbeşti de onestitate, cînd brutăria te paşte!" era mesajul suporterilor clujeni adresat şefului Ligii, Dumitru Dragomir.

Uitat pe bancă
Gabi Mureşan a fost doar rezervă ieri. Mijlocaşul CFR-ului a revenit după o etapă de suspendare, dictată pentru cartonaşul roşu încasat cu FCM Tg. Mureş. Eliminarea din partida cu mureşenii a fost şi motivul pentru care Costa l-a pedepsit pe Mureşan, ţinîndu-l pe banca de rezerve pe toată durata meciului cu Pandurii.

Costa, trimis în tribună
Înainte cu 5 minute de finalul partidei, tehnicianul gazdelor, Jorge Costa, a fost trimis în tribună de "centralul" Robert Dumitru. "Animalul" s-a înfuriat că arbitrul din Braşov nu a oprit jocul, deşi portarul Beto acuza o accidentare. Costa a depăşit spaţiul rezervat din faţa băncii de rezerve gesticulînd în direcţia arbitrului. Antrenorul CFR-ului a urmărit finalul jocului în picioare, de după gardul ce desparte gazonul de tribune.

INBOX
- Roberto de Zerbi nu a fost trecut nici ieri pe foaia de joc de antrenorul Jorge Costa. Fotbalistul italian a stat totuşi lîngă echipă, participînd alături de celelalte rezerve la obişnuitele jocuri de încălzire.
- În minutul 12 al partidei au ajuns la stadion şi cei 30 de suporteri veniţi de la Tg. Jiu.
- Petre Grigoraş l-a pedepsit pe fundaşul Carlos Cardoso pentru greşeala de la golul lui Sougou, înlocuindu-l imediat cu Călin Cristea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  18 Martie 2012, 23:18
Postat de varanga53 pe 18 Martie 2012, 12:42

Ce e socant la jocurile CFR-ului ? Faptul ca fara ajutorul arbitrilor si , uneori , al adversarilor(vezi Cardoso) , ar fi o echipa de pluton ! PANDURII a dat cu ei de pamant la Cluj , umilindu-i !

du-te-n natia ta de sobolan! acuma m-am uitat la meciul cu stelemeaua expirata si cu astra capra !!! blat pe fata ma nesimtitilor , si tot voi aveti tupeu sa comentati!? sunteti doar o adunatura de sobolani urat mirositori!

cluejean
cluejean  •  18 Martie 2012, 13:32

(Continuare) In plus, avem si un atac care face 2-0 si cand statistica de suturi la poarta e de 4-20 impotriva noastra si avem cele mai multe goluri marcate in acest sezon. Bine, avem si de lucru la antrenamente, dar cat timp castigam meciurile oficiale, n-am dacat sa felicit echipa, antrenorul si conducerea. HAI CFR!!!

cluejean
cluejean  •  18 Martie 2012, 13:28

Intr-adevar, CFR n-a facaut un meci mare, mai ales in prima repreza...dar sa fim seriosi, marea majoritate a suturilor Pamdurilor la poarta din care s-a facut statistica din titlu n-au amentat poarta de loc. Mi mi s-a parut ca au tras la poarta de la 30 de metri ca nu mai stiau cum sa se apropie de poarta. Pai in felul asta poti sa tragi la poarta cat vrei de la mijlocul terenului ca rezultat n-o sa faci. Statistica, sigur, cum sa nu. Dar fotbalul se joaca pe goluri, chiar si pe autogoluri si goluri din greseala aparatorilor. Pe mine, ca si suporter CFR, ma bucura sa vad ca avem o aparare care rezista la asediu! In plus, avem si un atac care face 2-0 zero si cand statistica de suturi la ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează