FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Reacția fabuloasă a lui Rednic atunci când a fost întrebat cine va fi jucătorul anului la Dinamo: „Nici eu nu-i cunosc prea bine, dar unul ar trebui să mai slăbească”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 13:14

Mircea Rednic a susținut o conferință de presă în cantonamentul lui Dinamo din Antalya, Turcia. Antrenorul a avut o reacție amuzantă când a fost întrebat pe cine vede jucătorul anului 2019.

  • Corespondență din Antalya de la Dumitru Angelescu (Libertatea)

Reporter: Cine va fi jucătorul anului la Dinamo Mircea Rednic și-a pus mâna-n cap și a zâmbit, apoi a răspuns: „Să vedem, că nici eu nu-i cunosc prea bine.  Zenke poate deveni jucător important, face eforturi. Are concurență, dacă e în formă o să joace. Cred că ar trebui să mai slăbească”.

Mircea Rednic a vorbit și despre jucătorii tineri de care s-a descotorosit: „N-a fost nicio curățenie la Dinamo. Totul a fost gândit. Au fost jucători precum Moldoveanu și Neicuțescu, care au jucat sau nu prea. Au plecat la echipe care se bat la promovare. Îi pregătim pentru următorul sezon când va trebui să jucăm cu doi fotbaliști sub 21 de ani”.

„Am renunțat la salarii ca să pot aduce jucători. Îi rog pe cei care vor binele lui Dinamo să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Îi aștept cu brațele deschise aici cu sfaturi. De vorbit e ușor. Mai spun unii că au plecat mulți jucători și că vin la fel de mult. Așa s-a întâmplat și la Rapid când am preluat-o. Dacă n-au fost rezultate, e normal”
Mircea Rednic

„Ianis Hagi poate ajunge la nivelul lui Gică și chiar să-l depășească. E un băiat inteligent și-mi place”
Mircea Rednic

Vezi și:

VIDEO Opriți tot, joacă Simona! Cum a trăit Mircea Rednic meciul Halep - Williams

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  21 Ianuarie 2019, 21:40

Respect,Rednic!

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Ianuarie 2019, 17:54

Draga Marius , fara ajutor financiar si fara valoare la toate nivelurile , va dispare.Placerea de a juca fotbal nu dispare , nu stadionul conteaza , conteaza profesionistii , jucatori , antrenori , conducatori.Implicati va si ajuati clubul care v a dat tuturor un nume si v a facut legende , nu stati si critiocati la Negoita .pANA ACUM DE CAND A LUAT ECHIPA , EL A FACUT FOARTE MULT , PE CAND VOI NIMIC , TIRIAC , LUCESCU , TU SI ALTII.Criticati si va uitati la el cum se duce la vale , acum e n moarte clinica baiatule , are nevoie de perfuzii , adica de bani si de jucatori valorosi si la copii si la seniori, nu te stifturi aduse de Contra si Bratu.La lupta baiti , luati exemplul lui nea Cornel din meciul cu Portugalia de la Bucuresti , cana a facut marcaj la Eusebio , care nu era nici Becalu , nici Mimi Stoica.Faceti si voi ceva , ca Negoita a facut enorm.

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Ianuarie 2019, 17:39

Mircea , daca poti , adu l pe Nemet inapoi, sau alt atacant care sa faca legea in teren , nu legati la picioare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează