FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - SĂGEATA 0-1

VIDEO Real de România » Săgeata Năvodari a copiat jocul galacticilor din meciul cu Bayern Munchen :)

Articol de - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 00:00

Năvodărenii au cîştigat un meci în care gazdele au jucat fabulos pînă în faţa porţii, dar au ratat o sumedenie de ocazii enorme.

Cu siguranţă, Cătălin Anghel le-a arătat elevilor săi meciul de la Madrid, dintre Real şi Bayern Munchen, pentru că Săgeata a fost ca echipa lui Ronaldo. Oţelul a controlat meciul, a avut ocazii rarisime, iar Săgeata s-a mulţumit să se apere şi să încerce doar contraatacul. Şi i-a ieşit de minune!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În repriza a doua, Silviu Pană a trimis cu capul în plasa lui Goicoechea, deşi mijlocaşul Năvodariului trebuia eliminat în startul părţii secunde, după o intrare cu talpa. Dar arbitrajul nu poate fi învinovăţit de părtinire, întrucît şi Sîrghi a fost scutit de un "roşu" după ce l-a oprit pe Guerra din postura de ultim apărător.

Gălăţenii au tot dreptul de a da vina pe ghinion, însă şi pe jucătorii care de fiecare dată cînd ajungeau în faţa porţii parcă uitau tot fotbalul, lovind mingea în cele mai ridicole moduri posibile. Pentru Oţelul gluma s-a îngroşat şi problema rămînerii în Liga 1 este mai actuală ca niciodată în ultimii ani.

"A fost o victorie imensă pentru noi. Am avut şi noroc, dar face parte din joc. Am întîlnit o echipă foarte bună" (Silviu Pană, mijlocaş Săgeata)

614677-otelul-sageata-0-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrey0
andrey0  •  28 Aprilie 2014, 17:14

Avem un singur antrenor strain in Liga I si ne batem joc de munca lui Ma refer la jucatori ca: Tudorie, Sarghi, Giurgiu, Lovin. Cu GIURGIU si LOVIN in centrul liniei mediane, doi jucatori Atehnici, nu cred ca Otelul poate marca (daca lipseste total inspiratia la finalizare), doar jucand pe benzi si apeland la multe centrari! Ar TREBUI SCHIMBAT ceva in acea zona de teren ( Marquinos, Bajenaru sau Cooper sa joace pe postul de mijlocas central ofensiv, in conditiile pastrarii celor 2 de care am amintit, asadar un sistem 4 3 1 2). Sau de ce nu? renuntarea la unul din cei doi. Bajenaru e folosit rar, desi este f. tehnic si poate verticaliza; In plus are si un sut bun!

roadster1988
roadster1988  •  27 Aprilie 2014, 11:11

doamne iarta-l pe autor...

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  27 Aprilie 2014, 10:56

catalin anghel a luat modelul spaniol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează