FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

VIDEO RedMic și prietenii de fotbaliști » Trupa de șoc de la Dinamo a șters impresia bună cu Craiova și s-a mai făcut o dată de râs, la Giurgiu, încheind cu o umilință un 2018 de coșmar!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 21:51

Dinamo s-a făcut de râs la Giurgiu, unde Astra a făcut ce a vrut cu apărarea lui Mircea Rednic. S-a terminat 4-1: Llullaku, Buș, V. Gheorghe și Roșu au marcat la gazde, iar Hanca a înscris golul de onoare al "câinilor".

CRONICA MECIULUI: 

Dar de Crăciun de la Moșu': rușinea play-out-ului! 

Hoții de istorie deghizați în tricourile ”câinilor” au anulat în această aseară orice șansă la play-off și au încheiat rușinos un 2018 de coșmar contribuind la un succes remarcabil al lui Enache și al Astrei, 4-1.

Dinamoviștii au intrat cu pieptul bombat la Giurgiu după 3-0 cu Craiova și-au încheiat într-o umilință demnă de un 2018 horror pentru club! S-a dus și ultima șansă la play-off, dacă reapăruse cumva această variantă, "câinii" au lătrat a pagubă în Giurgiu. De fapt, un meci-rușine pentru roș-albi, aceasta după ce au făcut tam-tam în ultimele zile, perorând pe ideea importanței capitale a partidei, pe războiul psihologic cu angajații lui Ioan Niculae și pe faptul ca suporterii să vină să-i susțină la o oră distanță de Capitală. 

Cioclii vechi și noi

Fanii au venit, au cântat pentru echipă, dar după atacurile în valuri ale elevilor lui Costel Enache și-au vărsat tot năduful anului pe băieții îmbrăcați ilegal în tricourile cu emblema clubului din Ștefan cel Mare. În trei sferturi de meci, Astra a dat de pământ și i-a făcut harcea-parcea pe oamenii lui Rednic. Iar "Puriul" a asistat inert cum apărarea își bate joc și de ultimele vise la a spera la play-off. Sorescu, cel puțin, a fost criminal în serie! Până când Rednic a mutat "inspirat" la 0-4 și l-a scos pe Deian, readucându-l pe Corbu în dreapta. A dat cine a vrut și cine n-a vrut gol, Muțiu, săracul, și ceilalți păreau din filmele cu păcălici.

 Enache a făcut diferența, jucătorii l-au urmat

Astra deținea locul 6 cel vânat de Dinamo, dar și de alte echipe. Iar atitudinea și fotbalul au fost de formație care vrea, care poate, care merită să fie acolo, sus. Mrzljak (3) a dat startul, iar Llullaku (7) a înscris o minunăție de gol. Totul s-a năruit din acel moment. Ofensiva inteligentului Costel Enache s-a pus pe treabă. Zoua, Buș și Llullaku i-au apăsat pe grumaz pe "câinii" adormiți. Buș (36) nu i-a mai iertat pe dinamoviști, Rednic și compania tot nu a fost în stare să riposteze nici după pauză. 

Nu va mai rămâne piatră pe piatră

Golul trei a fost operă de muncă în echipă: fază pe stânga a lui Buș, pe atacul Astrei, centrare pentru Zoua, Muțiu a respins, iar Valentin Gheorghe (68) de-abia intrat pe teren le-a dat lovitura de grație roș-albilor. Fază trasă la indigo 180 de secunde mai târziu, iar Neluț Roșu a semnat sentința unor Sărbători rușinoase pentru "câini" după un 2018 penibil. Golazo-ul semnat de Hanca (77) doar a mai condimentat atmosfera Crăciunului. Muțiu a mai scos un gol ca și făcut, al lui Buș, iar Gomelt a dorit să mai aline din rușine, doar că Belu a scos de pe linia porții. Dinamo se pregătește de Sărbători negre și de noi concedieri! 

3 victorii a strâns Astra în confruntările directe cu Dinamo în 2018 și un golaveraj umilitor pentru "câini": 8-1 pentru giurgiuveni

FINAL ASTRA - DINAMO 4-1 
A marcat: Llullaku (7), Buș (36), V. Gheorghe (68), N. Roșu (71) / Hanca (77)
* Incert înaintea partidei, italianul Montini nu a putut fi recuperat și nu e nici pe bancă. Eroul meciului cu Craiova ar avea probleme musculare. 
* în tribune sunt în jur de 2000 de oameni, cei mai mulți dintre ei sunt dinamoviști

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI AICI VIDEO!

CLASAMENT ACTUALIZAT

clasament

Echipele de start:

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Butean - Begue, Mrzljak, Roșu, L. Buș - Llullaku, Zoua
Rezerve: M. Santos V. Gheorghe, Koukou, R. Crișan, Trusescu, Bahamboula, R. Moise
Antrenor: Costel Enache

Dinamo: Muțiu - Sorescu, M. Popescu, R. Grigore, L. Corbu - Gomelt, Ait Atmane - Hanca, Pesici, Zenke - D. Popa
Rezerve: Eșanu, D. Ciobotariu, V. Olteanu, Neicuțescu, G. Crețu, Longher, R. Moldoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

***

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (375)
ucv1948
ucv1948  •  21 Decembrie 2018, 15:58
Postat de Alex Alexandru pe 21 Decembrie 2018, 07:39

Trebuie sa inteleg ca craiova le a dat meciul?

100 % DA !!!!!!

redbuldog
redbuldog  •  21 Decembrie 2018, 15:23

Dah...asa cum am spus pe aici,de cand a venit Redmic,alias Strambu,pe langa ca ,,extirpat" 2-3 jucatori buni,vrea sa mai distruga cativa,printre care si Sorescu...cum sa-l bagi fundas cand il ai pe Corbu sau Delorge,care joaca de ani buni pe acest post..Nu asa se poate face performanta..si nici ideile de management nu vor avea succes,cu o astfel de ,,strategie” bhee trezitiva draq.....

baddog26
baddog26  •  21 Decembrie 2018, 08:58
Postat de corectu pe 21 Decembrie 2018, 07:26

N-ai bani n-ai jucatori de valoare.Se vede ca a fost blat cu Craiova.

Nu cred in varianta blatului, cred ca oletenii au intrat cu gandul ca simpla lor prezenta pe teren le va aduce victoria.Pana la pauza Dinamo a avut un singur sut spre poarta si pe poarta si scorul a fost 1-0 pentru caini.Dupa pauza Craiova a dominat steril iar dinamovistii au mai dat 2 boabe pur intamplator nu dupa vre-un joc bine pus la punct.daca ai vazut meciul cu CFR si acolo Dinamo a avut cel putin 2-3 ocazii foarte mari de a marca, ei pe meci 2-3 ocazii de gol isi creaza dar cu apararea aia visatoare sigur primesc cel putin 1-2 goluri!!!

Vezi toate comentariile (375)
Comentează