FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 2-0

VIDEO Rednic high class! » "Puriul" l-a făcut şah-mat pe Grigoraş

Găman a reuşit să marcheze golul care a deschis drumul Astrei spre victorie. +2   FOTO
Găman a reuşit să marcheze golul care a deschis drumul Astrei spre victorie.

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 20:36

Mircea Rednic a adus victoria Astrei după un meci controlat cap-coadă de ploieşteni şi a urcat pe locul 9.

Astra - Pandurii propunea şi un altfel de duel, poate şi mai interesant: Rednic versus Grigoraş. Împreună au peste 500 de meciuri în Liga 1 ca antrenori, însă experienţa lor nu le poate dubla jucătorilor valoarea. Şi a ieşit un meci modest, cu erori individuale şi colective cît pentru 3-4 meciuri.

Partida a fost echilibrată, dar slabă. Fatai a avut prima ocazie, însă şutul său din 6 metri a fost reţinut de Mingote (14). A contat şi Pandurii, cu o ocazie importantă la "capul" lui Batin, scos de sub bară de Lung junior. Defensiva l-a trădat încă o dată pe Grigoraş şi, după o bîlbîială a lui Maxim, Găman a împins mingea în plasă.

Se putea face repede 1-1, cînd Ibeh a rămas singur cu portarul Astrei, însă atacantul gorjenilor a avut o finalizare de tot rîsul: nici măcar n-a nimerit spaţiul porţii (38). După pauză, meciul a fost tot slab, dar parcă Astra a fost un pic mai bună. A făcut repede 2-0 prin Florin Pătraşcu, la o fază în care Viera şi Nistor ar trebui să-şi rupă carnetele de fotbalişti.

De aici înainte s-a văzut şi mai bine de ce Rednic e un antrenor care a făcut performanţă şi la Dinamo, şi la Rapid. A gestionat perfect finalul, a închis jocul şi n-a avut nici o emoţie. Victorie clară pentru Astra şi Rednic face în două etape 4 puncte, mai multe decît adunase Conceicao în primele 5 runde din 2012.

6 victorii în faţa lui Grigoraş a bifat aseară Rednic, care s-a întîlnit de 10 ori în carieră cu actualul tehnician al gorjenilor

16 e locul pe care îl ocupă Pandurii în clasamentul pe 2012, în care a adunat doar 6 puncte în 7 etape

"Mai bine nu ne prezentam. E, de departe, cel mai slab meci din acest campionat pe care l-am făcut. Am fost o umbră a echipei care a impresionat în acest sezon" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"La cum ne-am prezentat azi am arătat ca o echipă de Divizia C, care se luptă pentru a evita retrogradarea în Divizia D. Jalnici am fost! Un dezastru!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am găsit o echipă foarte bună, cu jucători care au reacţionat perfect la ce le-am cerut. N-am venit la Astra doar de dragul de a veni, ci pentru a face rezultate bune aici" (Mircea Rednic, antrenor Astra)

"Ştiu că urmează să le întîlnim pe Dinamo, Rapid, Vaslui, însă nu de ele mi-e teamă, ci de Sportul, de Braşov, de Chiajna" (Mircea Rednic, antrenor Astra)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionut.07
ionut.07  •  09 Aprilie 2012, 10:16

Desi nu-l suport, ca om, Rednic este, alaturi de Grigoras, cel mai bun antrenor din Liga I. Urmeaza dupa aceea Sumudica, Pustai, Andone, Hizo cu experienta lui...in fine. Pacat de caracterul pe care-l are, caci meserie cunoaste.

flafy
flafy  •  09 Aprilie 2012, 10:10

ce pacat ca nu a venit la Dinamo...dar asta este,Rednic vrea performanta,mafiotii nu, insa sper ca daca ultima etapa va fi decisiva pentru Dinamo sa ne lase totusi meciul...ca daca nu sigur ne bate..

spivak
spivak  •  09 Aprilie 2012, 01:08

Rednic o să-i dea lovitura de graţie lui Muce.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează