FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-2

VIDEO Refresh » Cel mai longeviv tehnician din Liga 1 învins de cel mai proaspăt antrenor: Gaz Metan - Dinamo 1-2

Golul lui Boubacar a readus-o pe Dinamo în joc
Golul lui Boubacar a readus-o pe Dinamo în joc

Articol de - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 23:11

Dinamo şi-a dat singură restart la Mediaş, după o serie de trei eşecuri consecutive: a învins după ce-a fost condusă din startul meciului şi a rezistat cu un om în minus în ultimele 20 de minute.

Cînd intră Dinamo în criză, nu iese cu una, cu două. "Cîinii" se-ntrec în giumbuşlucuri, în gafe, aşa cum a fost la golul spectaculos al lui Tahar (4). Cînd Curtean a centrat cu ură, ştiu microbiştii de ce, iar Cordoş s-a jucat cu focul şi i-a fript pe colegi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Greşelile defensive sînt molipsitoare, cu frigul ăsta: Bărboianu a aruncat o minge la bătaie, Matei l-a prins nepregătit pe Ciprian Petre, iar Boubacar (21) a taxat neglijenţa ardelenilor.

Ce ratări frumoase!
Elton (23) a prins lotul pentru topul ratărilor sezonului, l-a făcut mare pe Pleşca din trei metri. Oportunităţile irosite au fost la nivelul golurilor, Llullaku (45+2) a căutat vinclul, oaspeţii au avut şi şansă. Ca-n minutul 49, cînd mingea şutată de Tîrnovan, a trecut viclean şi ameninţător, prin faţa porţii goale, la cîţiva milimetri să intre-n plasă.

Final cu peripeţii
De lîngă un Creţu căzut, Bilinski (54) a avut încă o dată sînge rece în faţa porţii adverse, ca Danciu-gol în vremurile bune. Marc (58) a scos fabulos din faţa lui Florin Dan, salvînd apărarea adormită a roş-albilor. Creţu (65) a forţat un penalty, s-a ales cu avertisment.

Dulca n-a acceptat variant eşecului în faţa unui new entry pe piaţa antrenorilor, l-a aruncat în luptă pe Buziuc, revenit după accidentul periculos de maşină. Matei (71), reîncărcat, era să-I pedepsească pe Szilagyi.

Dinamo a trebuit să mai bifeze un meci condus de Alexandru Tudor cu un om în minus, după "roşul" văzut de Grecu (72). După o fază electrizantă şi-un "călcîi" de clasă al lui Rotariu, Alexe (83) a nimerit bara! Danciu-gol şi-a pus mîna la faţă, naşpa să fii antrenor!, Fai (90+2) s-a văzut şuteur, în loc să paseze, însă nu s-a mai schimbat nimic. Unul dintre legendarii fotbalişti ai României a început cu bine o nouă carieră.

Roşu exagerat
În minutul 72, Alexandru Tudor a fost excesiv, pedepsind intenţia lui Grecu la intrarea cu talpa înainte la un duel cu Llullaku. Dinamovistul şi-a făcut cruce cînd a văzut cartonaşul roşu, i-a spus lui Tudor că nu şi-a atins adversarul, iar ceilalţi colegi ai săi au protestat la adresa "centralului".

Medieşenii au cerut penalty
În minutul 41 al primei reprize a avut loc cea mai controversată fază a meciului. Tahar a vrut să centreze în careu, dar mingea l-a lovit în mînă pe Nedelcearu. Arbitrul Tudor a fost la trei metri de fază şi a indicat clar că nu dă 11 metri, iar imaginile video i-au dat dreptate. Deşi mingea îi atinge mîna dinamovistului, intenţia nu există, distanţa dintre cei doi fiind de doar un metru.

"Am avut ghinion. Am avut multe ocazii, dar ne lipseşte un atacant care să bage mingea în poartă. S-ar putea să fie ultimul meu meci aici" (Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan)

642211-medias-dinamo-1-2.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
reddogsv
reddogsv  •  23 Noiembrie 2014, 08:24
Postat de gesepistii pe 22 Noiembrie 2014, 12:19

Iar a furat Dinamo pe fata, penalti clar, hentz careu pt ardeleni vazut de o tara intreaga. Trebuia Anghelache sa produca ceva, situatia era disperata.

,,situatia era disperata'' .Pacat ca la unii nu se mai poate face nimic. Numai scaunul electric te salveaza mai valaah!

zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2014, 19:53
Postat de gesepistii pe 22 Noiembrie 2014, 12:19

Iar a furat Dinamo pe fata, penalti clar, hentz careu pt ardeleni vazut de o tara intreaga. Trebuia Anghelache sa produca ceva, situatia era disperata.

Daca tu esti ala de la avatar inseamna ca am avut cel mai groaznic cosmar :)))) cat despre hotii, uitate la stana ta de echipa ca doar cand ii pronunti numele se leaga toate nenorocirile !!!

cainelup
cainelup  •  22 Noiembrie 2014, 12:48
Postat de gesepistii pe 22 Noiembrie 2014, 12:19

Iar a furat Dinamo pe fata, penalti clar, hentz careu pt ardeleni vazut de o tara intreaga. Trebuia Anghelache sa produca ceva, situatia era disperata.

De aia a furat Dinamo, ca n-a dat ala penalty ? Dar cand l-a dat afara degeaba pe Grecu, cine a mai furat, bai, carnatule ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează