FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 2-3

VIDEO Rege şi în Ştefan cel Mare » După 5-2 cu Steaua, Viitorul a mai reuşit o lovitură: 3-2 cu Dinamo!

Chiţu a marcat opt goluri în acest sezon.
Chiţu a marcat opt goluri în acest sezon.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 00:03

Viitorul lui Gheorghe Hagi s-a salvat de la retrogradare după o victorie spectaculoasă în faţa dinamoviştilor, venită la 5 zile distanţă după cea în faţa Stelei.

În lipsa vocilor groase de bărbat, arena din Ştefan cel Mare a fost acaparată de urlete de copii şi ţipete de domnişoare. La tribuna a II-a, un grup de 20 de puşti, conduşi de un lider de 120 de centimetri înălţime, înţelege prin "a încuraja Dinamo" că e nevoie să înjuri continuu Steaua, Rapid şi tot ce nu e în alb-roşu. În secolul vitezei, "Next-gen" înjură o jumătate de oră fără să se repete!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Scîncete în tribună s-au auzit repede, cînd Lazăr a scuturat plasa după un assist perfect al lui Cîrstocea (11). Dănciulescu a readus volumul tribunelor la maximum după o centrare perfectă a lui Laurenţiu Rus (16).

Dandea, distrus de Alibec
Alibec o fuma, o bea, o mînca şi ciocolată, dar tot e mai rapid şi mai viu decît Dandea. O repriză întreagă i-a dat busola peste cap dinamovistului. I-a pasat perfect lui Chiţu, dar acesta a ratat cu poarta goală (39), apoi acelaşi lucru l-a făcut şi Denis, profitînd de o nouă eroare a aceluiaşi Dandea (43)!

Boubacar a lovit şi el transversala, iar pauza l-a adus pe Curtean în locul lui Dandea. Alexe a marcat de 2-1, după ce s-a distrat cu apărarea constănţeană (53), iar Chiţu a egalat de lîngă inexistenţii apărători ai "cîinilor" (62).

Alexe a trecut pe lîngă fericire pe final, dar Bălaşa a aruncat-o pe Dinamo pe locul 6, profitînd de gafa lui Bălgrădean (88)!

"Am venit la Bucureşti să-i batem şi pe dinamovişti ca să arătăm că am cîştigat pe bune în faţa Stelei. Domnul Hagi va decide viitorul meu" (Aurelian Chiţu, atacant Viitorul)

"Am devenit mult mai maturi după ce-am reuşit să batem Steaua şi Dinamo. Am reuşit să ne salvăm după o muncă fantastică, merităm să jucăm în Liga 1" (Cătălin Anghel, antrenor Viitorul)

"Am muncit mult ca să rămînem în Liga 1. Felicitări acestei echipe tinere care creşte de la zi la zi. Bravo lor! Au crezut în ei" (Gică Hagi, finanţator Viitorul)

"Sper ca din vară să se facă o remaniere, trebuie aduşi mulţi jucători. Nu ştiu ce se va întîmpla la club pe viitor" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

572839-dinamo-viitorul.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Contra vine, dar nu acum"
Ionuţ Negoiţă a discutat despre varianta Cosmin Contra la Dinamo, lăsînd de înţeles că antrenorul de 37 de ani ar putea sosi din vară. "Contra este un antrenor foarte bun, este dinamovist, dar deocamdată este sub contract. Nu este cazul să vină la Dinamo acum. La un moment dat poate va veni la Dinamo", a spus Negoiţă la sport.ro.

Dănciulescu a intrat în vacanţă
Ionel Dănciulescu a reuşit aseară să înscrie golul cu numărul 214 din carieră, fiind pe locul doi în topul golgeterilor all-time, după Dudu Georgescu, cu 252 de reuşite. Atacantul a primit aseară cel de-al 7-lea cartonaş galben al stagiunii şi este suspendat pentru ultima etapă, în deplasarea de la Galaţi, cu Oţelul.

Inbox:
- Dudu Georgescu, golgeterul all-time al Ligii 1, cu 252 de reuşite, ar putea reveni la Dinamo! "E foarte posibil ca Dudu Georgescu să vină din Canada şi să lucreze la club, e un proiect care mă preocupă", a zis Negoiţă.
- Cornel Ţălnar s-a ţinut de cuvînt şi l-a pedepsit pe Alex Curtean, cel care etapa trecută a avut o reacţie nervoasă la adresa băncii tehnice. Locul său a fost luat de Cosmin Matei, iar Strătilă a evoluat ca mijlocaş dreapta. El a fost introdus abia la pauză în locul lui Dandea.
- Domnişoarele din peluză şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de disputarea meciului fără bărbaţi în tribune: "Ăsta e fotbal?! Pe bune?! Fără iubiţii noştri în tribune?".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
petrusm
petrusm  •  28 Mai 2013, 19:10

REGIE IN GHENCEA SI IN STEFAN CEL MARE ...VIITORUL VINCEROS...

petrusm
petrusm  •  28 Mai 2013, 19:09

ESTE UN ARTICOL SCRIS IN SENS PEIORATIF ..LE-AU DAT MECIUL...CLAR ...

sarki
sarki  •  26 Mai 2013, 09:51

Ati omis un ¨i.. in titlu ! se scrie REGIE si in Stefan cel Mare !

Vezi toate comentariile (114)
Comentează