FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BOTOȘANI 0-3

VIDEO Regula de 3 simplă » Profesorul Pustai l-a prins pe juniorul Edi cu lecția neînvățată: Pandurii - Botoșani 0-3

Ngadeu a fost un zid prea puternic pentru Momcilovici și ceilalți
Ngadeu a fost un zid prea puternic pentru Momcilovici și ceilalți "panduri" // Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 00:00

Pustai l-a învins fără drept de apel pe Edi Iordănescu, după un meci în care oltenii au șocat prin modul penibil în care s-au prezentat.

Pînă la prima partidă pe banca Stelei, Reghecampf pare că îndeplinește și rolul de talisman. Pentru că Pandurii, echipă de frunte, nu a arătat deloc a formația ofensivă, plăcută ochiului de pînă acum. Asta după ce și Astra se făcuse de rîs cu Voluntariul!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, moldovenii lui Cristi Pustai au început senzațional: Ngadeu, unul dintre fundașii bine cotați ai campionatului, a plutit la un corner peste Săpunaru, iar mingea nu s-a oprit pînă în vinclu: 0-1!

Șocul a continuat pe Municipalul severinean, botoșănenii i-au ținut în pumni pe băieții lui Edward și Hadnagy a demarat un contraatac superb. Veteranul a ajuns în careu, l-a driblat din fentă pe Filippetto, care probabil că încă mai alunecă după tackling-ul greșit, și a tras la poartă. Mingote a scos prost în lateral, însă Popovici a venit bine și a făcut 0-2! A fost o repriză horror pentru gorjeni.

Iordănescu junior se speria de lipsa lui Hora, fotbalistul de bandă reprofilat cu succes vîrf, însă marile sale probleme au fost în apărare, unde Vasco și compania au arătat în multe momente absolut dezastruos.

Trezirea de la pauză n-a mai venit. Driblingurile lui Răduț au părut studiate ore în șir de botoșăneni și nu au mai reușit, pasele filtrante ale lui Nistor s-au oprit în picioarele stoperilor adverși, iar intrarea lui Welington de la pauză a trecut neobservată, brazilianul fiind la ani lumină de forma arătată la Chiajna.

Edward avea dreptate: cine se va feri cel mai mult de suspendări și accidentări în această perioadă va avea de cîștigat. La Pandurii a fost doi în unu, golgeterul Hora a fost și suspendat, și accidentat. Mai grav, defensiva a trădat și ea, astfel că filmul "Titlul la Tîrgu Jiu" pare o glumă nesărată în acest moment.

S-a rupt Hadnagy

După 40 de minute foarte bune făcute de Attila Hadnagy, atacantul de 35 de ani al Botoșaniului a acuzat o problemă musculară, iar Pustai s-a văzut obligat să îl substituie cu Petre Ivanovici. O eventuală accidentare gravă a lui Hadnagy ar fi o veste foarte proastă pentru moldoveni, acesta fiind golgeterul echipei din acest sezon, cu 5 reușite.

Speranțe pentru Dinamo

Ioan Hora, golgeterul campionatului, a fost suspendat pentru partida de la Severin împotriva Botoșaniului, însă a acuzat și o accidentare după ultimul meci, cu CFR Cluj. Cu toate acestea, veștile par să fie bune, iar vîrful gorjenilor are șanse să poată evolua în următoarea etapă, împotriva lui Dinamo. Meciul este programat pe 12 decembrie, în Ștefan cel Mare.

"Ne-a ajutat mult domnul Pustai pentru că îi știa bine pe jucătorii Pandurilor și ne-a explicat excelent jocul adversarilor. E drept, ne-am fi mulțumit și cu un egal, dar această victorie e ceva de vis"
Răzvan Pleșca, portar FC Botoșani

"Am avut noroc că a lipsit Hora, însă și jocul nostru ne dă speranțe. Mă bucur că am legat două victorii. Le țin pumnii celor de la Pandurii și sper să se bucure la sfîrșitul campionatului"
Cristian Pustai, antrenor FC Botoșani

"Sînt foarte fericit că am marcat și pentru cele trei puncte cîștigate. Acum avem un moral bun pentru meciul cu CFR Cluj. Cred că e cea mai bună prestație a mea de la venirea la Botoșani"
Sergiu Popovici, fundaș FC Botoșani

"Nu îmi place să recunosc, dar sîntem o echipă fără tradiție în cîștigarea trofeelor, iar asta se vede în momentele decisive. Am totuși încredere că vom redresa situația rapid"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

pandurii botosani 0 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovialex23
ovialex23  •  07 Decembrie 2015, 13:31

Meci ARANJAT, nimic de comentat !!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  06 Decembrie 2015, 09:56

Imi pare bine ca sa intamplat asa ,Edy a primit o lectie de fotbal curat ,a se intelege ca subiectul de geometrie a fost inscris si dezvoltat direct pe foaia de examen ,nu a fost transcris de pe ciorna ,ca era prea vocal cu elevii lui cu tot ,mai ales cu unul dintre cei mai buni elevi ai lui ,ma refer la Nistor cu mana tot sus sa rasunda la lectie ,dar ii parea rau ca-i roman si nu poate juca in Franta PS apropos de cartonase ,Pandurii trebuiau sa primeasca cel putin doua cartonase rosii .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează