FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 2-2

VIDEO Remiză la baionetă » Botoșaniul a condus de două ori, giuleștenii au revenit mereu fantastic: 2-2

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 00:00

Rapidiștii au ratat imens și au pierdut încă o ocazie să treacă peste linia retrogradabilelor.

A început tare, aseară, acest Rapid-Botoșani, cu dueluri aspre, dar cu fotbal haotic, fiecare încercînd să cîștige în primul rînd lupta de la mijlocul terenului. Giuleștenii pufăie, să treacă odată linia aia care desparte Liga 1 de matineu, iar moldovenii trag să prindă un loc de Europa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vișiniii au primele ocazii, însă Josl sau Meulens îi antrenează doar priza lui Curileac. Botoșaniul se apără cuminte și explodează pe contre.

Noroc cu Buchta

Așa a și ieșit golul, de pe dreapta, unde Martinus face ravagii. Profită de plecarea lui Josl să bată oricum aiurea o lovitură liberă din partea opusă, Meulens, fundaș de avarie, nu-i face față și Ivanovici (25) înscrie: 0-1!

Pe margine, Bergodi seamănă cu o moară de vînt care se învîrte în gol, ca și Rapidul. Care nu găsește soluții să se apropie periculos de careul lui Curileac.

Cu Benson și Meulens pe post de figuranți, "bărbierind" toate baloanele, nici nu au cum. Iar Nico, nevoit să joace și rol de fundaș central de multe ori, nu mai are "cărbuni" și pentru atac.
Dincolo, Martinus nu cade nici placat de Garai. Și, pe o altă contră, Ivanovici rămîne singur, dar giuleștenii respiră grație unui reflex al lui Buchta și scapă doar cu 0-1 la pauză.

Batin, înger și demon

De la cabine, Rapidul iese furibund. Și după ce Benson dă un cap moale din 10 metri, la un alt atac, Nico trage cu sete de la peste 25 de metri, Curileac nu poate prinde și Edu Oriol face 1-1! Stadionul ia foc, meciul e frumos, cu scîntei și fotbal tranșant, chiar dacă presărat și cu greșeli.  Nico trage iar, tot peste, de la 15 metri.

Botoșaniul nu mai contează în atac și Grozavu înțelege asta. Îl trimite în avanposturi pe Hadnagy. Și se simte. Atacantul îl servește pe Ivanovici, care nimerește transversala (64). Benson produce atacuri de cord în galerie, ratînd de două ori, ultima dată fiind oprit providențial de Curileac.

Din senin, vorba vine, că plouă mocănește, Buchta îl faultează pe Batin și Vașvari aduce iar Botoșaniul în avantaj, din penalty: 1-2! Rapid nu acuză șocul, atacă, iar la un duel în careu, tot Batin îl trage pe Sapina. Penalty, bate Săpunaru și e 2-2!

Rapid vrea tot, Botoșaniul vrea mai mult. Grozavu îl ceartă pe Croitoru, să urce. Pancu caută și el pasa care să facă lumină. Nico, în prelungiri, e la numai 3 metri, însă Curileac e mare cît poarta. Și rămîne așa, o remiză superbă, de luptă, cu baionetele în dinți!

"Păcat că n-am profitat de ocaziile avute ca să obținem victoria. Dar rămînem prieteni și colegi pînă la capăt, orice ar fi. Sîntem mulțumiți de ceea ce am realizat pînă acum și sperăm să ne salvăm"
Cristian Săpunaru, fundaș Rapid

"La 2-1 nu mai credeam că vom pierde, însă ăsta e fotbalul. Dacă nu eram egalați repede după golul secund, am fi putut cîștiga mult mai clar"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

rapid botosani 2 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  30 Aprilie 2015, 13:16

Rapid Vertical Până La Final! Care final? Finalul omenirii, așa cum o cunoaștem. :)

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  30 Aprilie 2015, 13:13
Postat de andyandrei2015 pe 29 Aprilie 2015, 13:42

hai cu b ! desfintarea va uram !

Eu știu că ne urati...adică nu poți să scrii pe "â" și "ț" :) cand ura vine de la un cioclu "ghencea militar si civil", sunt mândru! ***. :) altminteri eu va doresc sa va luati numele inapoi...daca nu, clona ramaneti. Te pup pe basca aia care ascunde "Neuronul" :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inexistentus
inexistentus  •  30 Aprilie 2015, 12:04

Hei GSP rectificati greseala la clasament ! Botosani a batut pe Viitorul la meciuri directe, deci ar trebui clasata inaintea echipei lui Hagi. Fiti rezonabili.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close