FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CHIAJNA 1-1

VIDEO Remiza nimănui » Egalul dintre Botoșani și Chiajna, 1-1, nu ajută niciuna din echipe

Reușita lui Târnovan le-a oferit moldovenilor iluzia unei noi victorii // FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Reușita lui Târnovan le-a oferit moldovenilor iluzia unei noi victorii // FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 00:00

Egalul de aseară nu ajută cu adevărat pe nimeni. Dar nici nu supără în mod special.

Tare-i greu fotbalul când n-ai un obiectiv precis, cazul gazdelor, sau când nu prea te ajută talentul, cazul ilfovenilor. "Albii" și-au făcut rapid meciul ușor, Târnovan deschizând scorul în minutul 10, la capătul unei faze frumoase ce a fost inițiată de Golofca și continuată de Roman.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, a început zbaterea inutilă a Chiajnei, o formație cu destui jucători experimentați, dar care evoluează cu o lehamite incredibilă! Pe acest fond, ocaziile mari au lipsit, șuturile de control ale moldovenilor fiind reținute sau respinse lejer de Bălgrădean.

După pauză, partida s-a animat, asta pentru că Botoșaniul și-a pierdut unul dintre oamenii importanți din prima parte, pe Târnovan, în vreme ce dincolo Alexa a mutat inspirat cu Vali Munteanu în locul "umbrei" Serediuc.

În minutul 66, oaspeții au egalat: Munteanu l-a pierdut pe drum pe Patache și l-a învins pe Cobrea din 7 metri. De remarcat și serviciul excelent al lui Grădinaru, care în prealabil l-a întors pe toate fețele pe Burcă.

Finalul a fost spasmodic. Ilfovenii au încercat marea cu degetul, adică primul succes în play-out, în timp ce elevii suspendatului Grozavu au irosit mai multe oportunități importante. Sau s-a opus Bălgrădean, depinde cum preferați.

"În play-out nu există vreo superechipă, valorile sunt echilibrate. Eu am ieșit la pauză întrucât mi-a recidivat o accidentare mai veche, o entorsă"
Alexandru Târnovan, atacant FC Botoșani

"Am jucat foarte bine pe un teren foarte dificil, contra unei echipe care de obicei își impune jocul. Asta deși practic meciul a început de 1-0 pentru ei. Mai sunt multe puncte în joc, orice e posibil"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

"E un punct mare, sper să obținem curând și primul succes din play-out. Situația noastră nu e disperată, mai sunt multe etape de disputat"
Cristian Bălgrădean, portar Chiajna

botosani chiajna 1 1 bis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
870797579666969
Ernest Pap  •  15 Aprilie 2017, 10:31

Kuku de la Botoșani părea că nu știe de ce a intrat pe teren. De fiecare dată ne dădea impresia că spune -- Io-te ... vine o minge spre mine ,ia să dau cu piciorul în ea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close