FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 1-2

VIDEO Remontada! CFR a jucat bine, a condus, însă CS U a luat toate punctele în ultima fază a meciului, 2-1

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

Cu un gol primit în ultimele 4 meciuri, Săndoi a făcut din CS U o fortăreață greu de pătruns pe căi clasice.

Atingerile în careul lui Bălgrădean au fost aproape inexistente, iar Dican a ordonat șuturile de la distanță. Gomelt, unul dintre jucătorii interesanți ai campionatului, a trimis primul trasor, dar bara i-a pus mingea în mînă lui Bălgrădean. Încă o paradă a lui Pufi a închis o primă repriză după care ai fi putut spune că a fost ceva fotbal, păcălit puțin de gazonul impecabil și cîteva pase legate.

Click aici pentru VIDEO!

Asediul unei cetăți nu se poate face doar cu arcul. Feroviarii aveau nevoie de un cal troian. Calul a luat forma unei faze despre chiar poți spune că a fost exersată la antrenamente. Și a fost executată impecabil. O lovitură liberă ușor în partea dreaptă, de la 35 de metri, a fost executată pe jos. Lopez a deviat-o din prima de la marginea careului spre corner, unde Jakolis s-a strecurat prin zidul oltean. Croatul a centrat în fața porții, iar Beleck a pus latul pentru 1-0.

Beleck a început să își justifice CV-ul. Are 22 de ani și a venit împrumut de la Fiorentina, dar a mai trecut pe la Udinese sau Watford. A marcat ieri al treilea său gol de la venirea în România. S-a vrut a fi înlocuitorul lui Tade. A început mai greu, dar așa a făcut-o și francezul. Deci camerunezul e în grafic.

Vîrfurile Craiovei, Rocha și Bawab, au avut un sezon dezastruos, fiecare cîte un gol, dar Rocha și-a făcut loc în fața porții și a egalat. Scorul era corect, băieții lui Săndoi au dominat ultimele minute. Dican a mizat iar pe pragmatismul unui 1-0 și s-a văzut egalat. Ba chiar bătut! În ultimul minut, Dumitraș a pus piciorul la o centrare pe jos și a adus toate cele trei puncte. Meritate sau nu? Fotbalul a dat prea multe răspunsuri la întrebarea asta încît ne face să ne întrebăm dacă nu cumva întrebarea e greșită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valu4ever
valu4ever  •  05 Octombrie 2015, 17:51

sa bata si ei dinamo,steaua si mai vorbim.

craioveanu91
craioveanu91  •  05 Octombrie 2015, 11:33

bine baaaa! forza Stiinta!!! inca un rezultat pozitiv la botosani apoi asteptam cainii acasa , miroase a derby , din vremuri parca demult apuse! forza Stiinta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează