FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO Rivaldinho este ferm: ”Ce înseamnă FCSB pentru mine? Nimic!” » Ce așteaptă drept cadou de ziua lui

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 15:32

Rivaldinho așteaptă Derby de România cu nerăbdare. Vrea să-și sărbătorească împlinirea a 22 de ani cu o victorie contra roș-albaștrilor.

 "Nu ne gândim decât la cele 3 puncte și să învingem rivala, mai ales că am avea șanse în continuare să ne batem la titlu. Da, chiar ne gândim. Ar fi cadoul perfect pentru ziua mea de naștere. Muncim din greu în aceste zile și vrem să aducem bucurie fanilor. Sunt foarte fericit să am o atmosferă pe teren, meci de meci, precum cea creată de suporterii dinamoviști", a declarat brazilianul de 21 de ani. 

Așteaptă mesajul tatălui
Brazilianul așteaptă în această seară un ultim răspuns din partea tatălui său dacă poate ajunge luni la meci: "Sper să vină. Are multe lucruri de făcut în America și trebuie să-și anuleze niște chestii acolo, eu sper să ajungă și la ziua mea, și la acest mare meci al României. Dar cel mai important e să fie stadionul plin de suporteri dinamoviști și să învingem".

Iubit de către fani
Întrebat ce reprezintă FCSB pentru el, sud-americanul a răspuns ferm: "Nimic! Mie îmi pasă doar de Dinamo. Cunosc rivalitatea, dar îmi iubesc echipa și vreau să câștigăm fiecare meci. Știu că suntem cea mai bună echipă, iar dacă ne vom face jocul nostru, vom câștiga. Sper să avem ce sărbători după partida de luni".

Rivaldinho a fost astăzi să vândă bilete la derby, iar suporterii l-au înconjurat cu simpatie și mai multe zeci de fani s-au pozat alături de nouarul "câinilor".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  26 Aprilie 2017, 22:11

Evident ca fcsb nu inseamna nimic, decat pentru gesepe se poate spune ca inseamna painea zilnica.

martinpen
martinpen  •  26 Aprilie 2017, 16:50
Postat de Mihai Tudose pe 26 Aprilie 2017, 16:39

Pacaliciul asta care joaca pe 3000 de euro,vorbește de STEAUA,glumă mai bună stiti?

Dar aia de la fcsb care castiga de 10 ori mai mult, nu cumva joaca tot in aceeasi oala ? care e smecheria sa ai bani mai multi, daca nu poti mai mult ? Dinamo i-a batut pe unde i-a prins anul trecut si anul asta...

1425838917717550
John Milne  •  26 Aprilie 2017, 16:48
Postat de Alexandru Chis pe 26 Aprilie 2017, 16:38

Tare mi-e teama, mai Rivalodo-Jr. ca tatal tau va face drumul din America in Romania degeaba pentru ca - spre disperarea ta si a fanilor "cainilor rosii" - nu veti cistiga! Prea "te dai in stamba" (este un proverb de pe la noi!) si probabil ca acest "nimic" se va scrie dupa prestatia ta si a echiei tale in noaptea de 01/02.05.2017. Sa nu uiti acesta data! Nu de alta dar in mod sigur iti vei sarbatori ziua de nastere, inecindu-te intr-o "tarie" ca sa uiti de necaz. Asta pentru ca prea te crezi "mare scula" si spui ca pentru tine adversara inseamna "nimic". Tot "nimic" insemni si tu, pentru mine!

In Texas se spune , " big hat , no cattle " .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează