FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Rivaldinho o duce pe Dinamo în Europa » Presa internațională a dedicat pagini întregi transferului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 10:52

Transferul lui Rivaldinho (21 de ani) se dovedește a fi unul reușit pentru Dinamo, cel puțin din punct de vedere al marketingului. Presa internațională a dedicat pagini întregi acestei mutări.

Dailymail : "Fiul lui Rivaldo vrea să-i calce pe urme tatălui său, transferându-se la gigantul din România, Dinamo București"

Calciomercato: "E OFICIAL. Fiul lui Rivaldo a semnat cu Dinamo București"

Lequipe: "Fiul lui Rivaldo, Rivaldinho, a semnat cu Dinamo București"

VIDEO - Ce știe să facă atacantul: 

video - goluri memorabile reușite de tatăl său, marele atacant brazilian rivaldo

 

500.000 €e cota de transfer a lui Rivaldinho, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  08 Februarie 2017, 13:43
Postat de unico_biancorossi pe 08 Februarie 2017, 12:51

ii joaca impreuna, daca fac echipa. chiar Ando a declarat. pot juca in 4-3-3, 4-4-2, 4-3-2-1 (cu brazilianul putin retras). 3-4-3, sau chiar superofensivul 3-2-3-2. brazilianul poate evolua extrema, nu doar varf impins sau varf 2. eu as fi adeptul unei formule 3-2-3-2 in alcatuirea : branescu/hanca-nedelcearu-dielna/busuladzic-nistor/bumba-palic-bawab/rivaldo jr-adam nemec. in locul lui palic poate intra bumba, daca vine si el, in locul lui busuladzic sau nistor poate juca mrzjlak sau cum il cheama pe croatul care se spune ca vine la Dinamo. mahlangu poate si el sa mai joace, in extrema. ar fi si un prim 11 forte, si o banca forte, unde ar lua loc cu demnitate si cecarelli si maxi oliva si luka maric si romera, dar si gratiosul felipao petardinho.

Filip Mrzljak ar fi o achizitie f buna ...pacat ca trabnsferurile astea vin tarziu ..dar e bine si acum

becalidinamovit
becalidinamovit  •  08 Februarie 2017, 13:41
Postat de jack_the_stripper pe 08 Februarie 2017, 13:07

DOAR DINAMO ajunge in Europa doar prin anunturi exotice in presa. Pe fotbalisti ii lasam sa se pregateasca.Coregrafia e gata: ”A venit si Rivaldinho, il asteptam pe Mutinho. La butoane cu Borchinho.”

doar dinamo bucuresti " v-a facut cunoscuti in brazilia si pe tot mapamondul ..rusinea Romaniei ce sunteti ..

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Februarie 2017, 13:07

DOAR DINAMO ajunge in Europa doar prin anunturi exotice in presa. Pe fotbalisti ii lasam sa se pregateasca.Coregrafia e gata: ”A venit si Rivaldinho, il asteptam pe Mutinho. La butoane cu Borchinho.”

Vezi toate comentariile (19)
Comentează