FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 3-2

VIDEO Rocadă europeană » CSU Craiova s-a impus în derby-ul de Europa League, 3-2 cu CSMS Iași

Craiovenii au preluat șefia play-out-ului
Craiovenii au preluat șefia play-out-ului

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Craiovenii s-au impus după un meci superb în care miza calificării în Europa League a transformat partida într-un regal fotbalistic.

Meciul a avut o supermiză și s-a desfășurat cu o viteză ireală pentru Liga 1! Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty acordat greșit, dar care a fost aproape imposibil de judecat corect de către Hațegan, fiind vorba de un contact aproape imperceptibil dintre mâna lui Grahovac și minge, înainte ca portarul să atingă și piciorul lui Băluță.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Golubovici a forțat până în prelungirile primei reprize egalarea și a obținut-o. Cum? Rețeta casei: lovitură de cap. "Remontada" a continuat și după pauză când ieșenii au făcut 2-1.

O fază rarisimă în fotbal s-a întâmplat în minutul 49. Acka, fundașul Craiovei, alerga către poarta sa cu mingea la picior, însă cu o clipă înainte de a lovi balonul, ivorianul s-a prăbușit, acuzând probleme musculare. Viveiros stătea la pândă și, ca un vultur, a așteptat ca prada să se prăbușească și să profite.

Portughezul nu s-a oprit în fața suferinței lui Acka, mijlocașul a centrat perfect și Cristea a marcat. Regulamentar nu i se poate imputa nimic lui Viveiros, însă lusitanul a fost în fața unei probleme morale: dacă să continue sau nu faza. A decis să profite de neputința adversarului și să îi pună pe tavă golul lui Cristea.

Oaspeții nu au judecat bine avantajul și craiovenii au reușit să întoarcă scorul prin reușitele lui Herghelegiu și Iliev, jucători trimiși pe teren în repriza secundă.

Scorul nu s-a mai schimbat și gazdele au trecut peste Iași în clasament, după un meci care ne-a lăsat un gust neobișnuit de dulce pentru o partidă din România.

"Felicitări craiovenilor, au fost mai buni. Eu am respins mingea clar și nu am atins adversarul, dar cel mai bun arbitru român a acordat penalty"
Branko Grahovac, portar CSMS Iași

csu craiova csms iasi 3 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează