FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ACS POLI 1-0

VIDEO Rocha peste Flocea » Poli rămâne penultima în clasament după înfrângerea cu Craiova, 0-1

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:00

Craiova a marcat prin Rocha după o bară a oaspeţilor şi Poli rămâne penultima.

În prima parte, oltenii au insistat în zadar în fața unei formații care a refuzat să se deschidă, iar prezenţa unui singur vârf de careu, invizibil, a lăsat tabela neatinsă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mingile au plutit în permanență prin careul lui Strauss - din toate pozițiile - în care bănățenii au ridicat un zid care s-a surpat pentru prima dată abia după jumătate de oră.

Ivan a pătruns în flancul stâng, a tras cu sete (34), însă bara s-a opus la singura ocazie clară a reprizei, departe de jocul alert și atacurile furibunde ale gazdelor, care anunțau goluri.

Victorie mare

Poli a prins curaj în repriza secundă, însă curajul nestăpânit devine adesea inamic. Hernandez (49) și Elek (58) au ratat două ocazii uriașe, Popescu a lovit bara (69), iar un minut mai târziu, pe contraatac, CSU a lovit decisiv: Mazarache a pasat la firul ierbii în centrul careului, iar Nuno Rocha l-a executat pe Strauss: 1-0!

CSU s-a închis rapid după reușita lui Rocha, iar bănățenii au preluat rolul gazdelor din prima parte. Mingi neajunse, centrări oarbe și hazard în așezare, care n-aveau cum să aducă egalarea și, pe final, oaspeții au aruncat și inițiativa la gunoi. Timișorenii rămân fără victorie în play-out!

Salvaţi de Iliev

Valentin Iliev a luat cel mai isteț cartonaş roşu din acest sezon, motiv pentru care a primit nota 7 din partea Gazetei. El l-a "agățat" pe Bărbuţ, care scăpa singur cu portarul, la 35 de metri de buturile lui Straton. În minutul 90+4!

Cum bănăţenii n-au fructificat faza fixă şi au plecat învinşi, Iliev a salvat două puncte pentru formația sa, nelăsându-și coechipierii în 10 decât pentru câteva secunde.

csu craiova acs poli 1 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dora
dora  •  22 Martie 2016, 10:34

Ce să zic...note de două parale...De parca oltenii au jucat extraordinar - mai ales in cazul lui Iliev - iar bănătenii au fost prostii prostilor - Popescu si Tores - 4 !?

polistul68
polistul68  •  21 Martie 2016, 13:05

Imi plac notele date de ziaristi.....daca lui Melinte i-ai dat 6, cum sa-i dai lui Torres 4 ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close