FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO S-a păcălit Bălgrădean? Dan Petrescu, anunț-SURPRIZĂ: „S-ar putea ca Arlauskis să nu plece”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 14:36

Dan Petrescu (52 de ani), antenorul CFR-ului, a vorbit la conferința de presă de azi despre transferul lui Cristian Bălgrădean și posibilitatea ca Giedrius Arlauskis să rămână în „Gruia” și din vară.

„Cred că, dacă nu va găsi ceva mai bun pentru el, Arlauskis își va dori să continue. Noi ne bazăm pe el până la finalul contractului, apoi el va decide dacă vrea să continue. Eu sper să continue.

Arlauskis nu ne-a anunțat nimic. A zis că așteaptă să termine campionatul. Mi-a zis că vrea să plece cu capul sus, dacă pleacă. Dacă nu, va semna din nou cu noi. Să vedem ce se va întâmpla în aceste două luni. Contractul lui expiră. Noi nu-l stresăm și nu-l forțăm, e un jucător care a făcut lucruri extraordinare la Cluj. Îl lăsăm să decidă ce e mai bine pentru el și familia lui”, a punctat „Bursucul”, în cadrul unei conferințe de presă.

În prezent, Arlauskis e curtat de echipe din Arabia Saudită, care îi oferă un salariu de un milion de euro pe sezon. Lituanianul așteaptă semnale și de la echipe din Vest, chiar dacă agenții îl presează să accepte oferta din Arabia. 

Petrescu: „L-aș fi folosit pe Bălgrădean până la finalul campionatului”

...Dan Petrescu, despre transferul lui Bălgrădean: „În România se vorbește mult. Dacă un jucător de-ai mei termină contractul în vară, eu îl folosesc până la final, indiferent de echipa cu care ar semna, poate să fie Real Madrid, poate să fie FCSB. Eu, Dan Petrescu, l-aș folosi până la finalul campionatului.

Mi-ați pus 10 întrebări despre Bălgrădean! Noi jucăm cu Mediaș. Unde e, mă, Bălgrădean, e aici? Cât să mai vorbim despre el? Noi avem meci cu Mediaș, nu vrem să vorbim despre Bălgrădean”. 

VIDEO // Dan Petrescu lasă de înțeles că există posibilitatea ca Arlauskis să nu plece: ”Vedem ce se va întâmpla”

Vezi și: 

Încă o conferință marca Dan Petrescu: „Play-off-ul va decis de țipete, urlete, bătaie și arbitri” + a dat-o la întors cu VAR-ul!

VIDEO Florin Tănase, detalii incredibile despre fuga lui Bălgrădean » Afirmații virulente: „Avea deja geanta pe umăr când ne-a anunțat că pleacă. Nu i-am urat baftă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
sexilianul
sexilianul  •  08 Martie 2020, 12:25
Postat de andrei.f pe 07 Martie 2020, 19:00

***. Pufi a lut-o in flit, nu mai vede un euroi de la jiji iar cfr nu are ce face cu el, a fost luat numai fiindca era de la fcsb !

si asta isi cauta funie,biet suferind.......

104459837173638
Dinu Stefan  •  08 Martie 2020, 07:35

logic ar fi ca balgradean sa revina la fc turkana,sa spioneze,pana i se elibereaza un post de portar,sau ceva acolo la livrari !

randomm
randomm  •  07 Martie 2020, 23:25
Postat de catalynn pe 07 Martie 2020, 19:13

Considerând de unde a plecat mai rău nu poate fi! :-))))

cum naiba sa nu fie. oficial blatgraean si-a reziliat contractul cu Steaua din liga 1 si nu mai incaseaza niciun leu de la Steaua. oficial nu o sa joace niciun minut la cfr si o sa fie rezerva pe vecie. daca a vrut doar bani,i-a primit pe carca celor de la cfr,gfara sa faca nimic.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează