FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - VIITORUL 3-1

VIDEO Salt spre Liga 1 » FC Botoşani a bifat o victorie de şase puncte cu Viitorul, scor 3-1

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 00:10

Botoşănenii au întors scorul în repriza secundă a meciului cu Viitorul şi sînt ca şi salvaţi de la retrogradare, adversarii lor simt fiorii matineului.

Moldovenii au startul bun! După ce în toamnă ajunseseră în fruntea clasamentului, acum elevii lui Leontin Grozavu au iar o serie excelentă. După ce au strîns 9 puncte în primele 4 partide din 2014, ieri au dat piept cu Viitorul, o adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Botoşănenii s-au văzut conduşi încă din minutul 9, după ce Dică a transformat un penalty, şi au acuzat puternic golul încasat. Oaspeţii, constănţenii lui Bogdan Vintilă, au continuat să preseze, dar Mitriţă şi Axente n-au fost inspiraţi la finalizare.

După pauză, a venit deşteptarea gazdelor, iar declicul l-a reprezentat tot un penalty. Benzar a comis henţ, iar Vaşvari a egalat de la 11 metri (52). Peste doar 5 minute, Hadnagy a profitat de somnolenţa defensivei Viitorului şi a adus-o pe Botoşani în avantaj. Oaspeţii n-au avut puterea să mai revină, ba chiar pe final Stojkov a dus scorul la 3-1.

Cu cele 12 puncte obţinute în 2014, botoşănenii au ajuns pe locul 9, avînd 9 puncte peste primul loc retrogradabil, ocupat chiar de Viitorul, formaţie ce se află într-o situaţie dificilă, avînd 23 de puncte în 24 de etape.

610300-botosani-viitorul-3-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inexistentus
inexistentus  •  24 Martie 2014, 13:10

Cu ceva sponsori buni FC Botosani poate face performanta mai ceva ca Unirea Urziceni. Dar cine sa vina la Botosani, in orasul asta frumos, linistit si... uitat de lume. Toti prefera incubatorul de la Bucuresti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează