FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Salvaţi de Pancu » Ganea a câștigat duelul cu Gane, iar Voluntari mai bifează o victorie importantă: 2-1 cu Petrolul

Pancu are 4 reușite în acest sezon de L1, în 19 partide
Pancu are 4 reușite în acest sezon de L1, în 19 partide

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 00:00

Duelul Ionel Gane - Ionel Ganea a fost câştigat de ultimul prin golul veteranului de aproape 39 de ani.

Prahovenii au pierdut în 8 minute ce-au strâns în deplasarea de la Timişoara. Atât i-a luat lui Laurenţiu Rus să scoată penalty pe "Ilie Oană", doborât în careu de căpitanul Cobrea. A bătut Adrian Bălan, simplu, pe centru, şi a deschis scorul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, în repriza a doua, chiar după ce Gavrilă, cel mai activ prahovean, a egalat, Stana a fost eliminat pentru un cot în urechea lui Filipov. A urmat şi Pulhac. Două "roşii" tot în 8 minute!

Cei mai buni în 2016

Aşa că Voluntariul a avut o misiune uşurată în a înscrie golul victoriei. Care apropie trupa ilfoveană de cupele europene!

Centrarea lui Filipov a fost reluată de Pancu, aflat în poziţie regulamentară, pentru că Bălan n-a atins centrarea bulgarului, în poarta lui Cobrea: 2-1!

În rest, cât au fost 11 la 11, Calancea a fost din nou providenţial. Basarabeanul din poarta Voluntariului a scos, în afară de şutul lui Gavrilă, tot.

Petrolul rămâne departe, Voluntariul urcă. E cea mai bună trupă românească în 2016, cu 19 puncte!

N-a fost penalty, "roşii" corecte

În minutul 45, prahovenii au cerut 11 metri la o fază petrecută în careul lui Calancea. Zoubir a pătruns pe partea stângă, după care a căzut după un duel cu Filipov.

Alexandru Tudor a făcut semn că jocul poate continua, iar decizia sa a fost bună: reluările au demonstrat că fundaşul bulgar a ciupit mingea în faţa francezului. Ambele eliminări dictate de "centralul" bucureştean au fost justificate.

"E o injecţie puternică de moral pentru mine. Am dovedit că nu sunt un jucător terminat. Presimţeam că voi înscrie chiar de când am intrat"
Daniel Pancu, atacant FC Voluntari

"Sunt mulţumit. Însă, deşi traversăm o formă bună, mai avem nevoie de puncte. Obiectivul echipei rămâne să stăm în prima ligă"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

petrolul voluntari 1 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  03 Aprilie 2016, 14:16

La ce au jucat gazdele...si cu doua goluri primite, fundasii si portarul Cobrea notati cu 6 !? Mai ales portarul, după ce a comis și un penalty ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează