LIGA 1  ·  U CLUJ - CONCORDIA 0-3

VIDEO Şase! Apare Chiajna! » Concordia lui Chirilă s-a distrat cu Universitatea, scor 3-0

Marti, 20 August 2013, 00:00

Trei anonimi pentru Liga 1 au decis soarta unei partide controlate de trupa lui Ionuţ Chirilă.

După ce a trecut clasa la Lausanne, Chiajna a început să facă instrucţie în Liga 1. La Cluj, Concordia s-a distrat din debutul meciului cu o trupă anemică, deşirată şi incapabilă să-şi croiască o fază ofensivă demnă de fotbalul profesionist.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

N-a mirat pe nimeni că Zaharia a reluat simplu din careu şi l-a făcut pe Chirilă să zîmbească larg pentru prima oară într-o seară perfectă. Un singur moment de slăbiciune au avut oaspeţii în debutul reprizei secunde, însă elevii lui Ganea s-au precipitat în faţa unei defensive prea sigure.

Nu vă chinuiţi să reţineţi numele unor anonimi ca Marinică Neagu sau Alin Zaharia, pe care Chirilă i-a adus din vacanţă pentru a nu se face de ruşine în faţa provocării carierei!

Pe ei, cu Daniel Florea, îi veţi remarca cu siguranţă la reluările fazelor din următoarele runde. Iar revoluţia fanilor clujeni de la vestiare ar putea grăbi finalul poveştii lui Ionel Ganea la Universitatea.

"Nu înţeleg ce se întîmplă la echipă, nu-mi pot explica. Sînt jucători care sînt mulţumiţi fie că pierd, fie că reuşesc victoria. Trebuie să aduc trei jucători. Neapărat un vîrf!" (Ionel Ganea, antrenor U Cluj)

"Într-un an de zile vom fi foarte greu de bătut. Sîntem o echipă ce se află în primele 4-5 la posesie şi circulaţia balonului. Onduku va fi jucătorul cel mai valoros din ultimii zece ani din România. Am vorbit cu Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, şi cred că în şase luni va face faţă cu brio în Anglia" ( Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna)

583672-cluj-concordia-0-3.jpgPiedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (11)

l1u2i3s4  •  20 August 2013, 19:18
Postat de raresmondialu pe 20 August 2013, 11:09

antrenor mai fricos ca ganea nu este in liga 1 ,sa joci acasa cu un singur varf cu chiajna ne meritam soarta iar al doilea aspect nu avem posesie deloc jucam la intamplare aruncam mingea in fata pe petarda de dedu , nu o sa inteleg niciodata de ce a plecat hidisan singurul care stia fotbal si a contribuit decisiv la evitarea retrogradari

Aveti vreo peste 2000 de meciuri in Liga I si jucati ca o nou-promovata. Si mai spuneati de noi, care am luat in ultimii 9 ani titluri pe banda rulanta, fara a fi jucat 2000 de meciuri. U Cluj e pe locul 3 in prima liga ca numar de meciuri. Mereu se da vina pe antrenor, ca si in cazul nostru. Nu se gandeste nimeni ca jucatorii sunt devina?

lighiuta  •  20 August 2013, 12:35

U Cluj pare o epava...umbra echipei din returul trecut...pai au plecat multi jucatori, a se vedea Buleica, Nicola, Muzac, V Dinu, Hidisan si Tony...au venit niste panarame cu nume...Borza nu e jucat, si atunci cind joaca e varza...

raresmondialu  •  20 August 2013, 11:09

antrenor mai fricos ca ganea nu este in liga 1 ,sa joci acasa cu un singur varf cu chiajna ne meritam soarta iar al doilea aspect nu avem posesie deloc jucam la intamplare aruncam mingea in fata pe petarda de dedu , nu o sa inteleg niciodata de ce a plecat hidisan singurul care stia fotbal si a contribuit decisiv la evitarea retrogradari

Vezi toate comentariile (11 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1