FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CFR 1-2

VIDEO Schimbarea la față » Noul Messi din Ardeal și Omrani i-au îngropat pe cei de la Chiajna, scor 2-1

Omrani a ajuns deja la cota 3 pentru CFR, în 6 meciuri de Liga 1 // Foto: Zoltan Kantor
Omrani a ajuns deja la cota 3 pentru CFR, în 6 meciuri de Liga 1 // Foto: Zoltan Kantor

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

Bud, noul Messi din Ardeal, și Omrani i-au "îngropat" pe ilfoveni chiar la ei acasă.

Un lucru e clar, ardelenii sunt cu gândul doar la play-off! În declarațiile lui Miriuță sau ale jucătorilor săi nu lipsește niciodată cuvântul "play-off", dar nu doar atât.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

CFR este o mășinărie care nu știe ce înseamnă a se apăra, din atacul clujenilor lipsind doar portarul Traian Marc.

Bud&compania au trecut peste eșecul de la malul mării, în fața Viitorului, și au intrat mai hotărâți ca niciodată pe gazonul ilfovean, pentru a pleca cu 3 puncte care să îi ducă mai aproape de obiectivul stabilit de conducere.

Răzbunarea lui Roșu

Deși oaspeții au impus ritmul la începutul meciului, Bucurică a obținut un penalty după ce fundașul a fost ținut în marginea careului de Peteleu. Neluț Roșu nu a ezitat, l-a păcălit pe Marc și a transformat  lovitura de la 11 metri (34), astfel s-a și răzbunat pe echipa care l-a crescut.

Bud a surprins prin look-ul adoptat, vopsindu-și părul blond, aceeași schimbare la care a apelat și Messi în vara acestui an. "Extraterestrul" din Ardeal și-a readus echipa în joc (38) și a lăsat ca partida să se decidă în a doua repriză.

Atacul e punctul forte al "feroviarilor", iar Miriuță știe să profite de acest lucru de ori de câte ori are ocazia. L-a trimis pe gazon pe Omrani, iar francezul a izbutit să înscrie la doar 12 minute de la intrarea în joc, din centrarea lui Camora: 1-2! CFR exultă, în timp ce Concordia se scufundă încet, dar sigur.

"Greșim în momente cheie și facem cadouri adversarilor, de asta am pierdut. Noi suntem Chiajna, nu Steaua, jucăm la două zile ba în Cupă, ba în campionat"
Emil Săndoi, antrenor Chiajna

"Nu reușim să înțelegem ce se întâmplă cu noi, pregătim ceva la antrenament și altceva jucăm. De acum, fiecare meci este ca o finală"
Neluț Roșu, mijlocaș Chiajna

"Nu comentez arbitrajul, păcat că am început iar meciul de la 0-1. Am avut și un gol valabil neacordat, am și ratat mult, puteam câștiga mult mai clar"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

chiajna cfr 1 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Octombrie 2016, 11:08

Messi din Ardeal?!? Nici macar bietul haideusicfr n-ar fi scos asa o perla. E drept, el are pasarica lui: miselia damboviteana. Fericiti cei saraci cu duhul, cum ne zice Biblia...

ukey
ukey  •  29 Octombrie 2016, 09:53

Sa dea naiba daca CFR-ul nu castiga campionatul !

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Octombrie 2016, 09:28
Postat de ion2010 pe 29 Octombrie 2016, 09:24

3-0 pentru Chiajna la masa verde. Omrani a luat rosu marti in Cupa la Valcea si era suspendat

Ti-e ciuda pe CFR! Zi ca nu-i asa.S-a schimbat regulamentul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează