FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - OȚELUL 1-0

VIDEO Scotocind prin amintiri » CFR, al doilea succes consecutiv. Oţelul pare condamnată la Liga B

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 00:00

Gregory Tade a marcat în premieră în acest an, dar va absenta în derby-ul Clujului, cu U, din cauza cumulului de cartonașe.

Cîndva se ajutau, mai mult sau mai puțin pe față, cînd CFR Cluj, respectiv Oțelul, luptau și cîștigau titlul. Acum, ambele grupări sînt în insolvență, se zbat să scape de retrogradare. Ardelenii au o șansă, dacă li se dau punctele înapoi, dunărenii respiră deja aerul Diviziei B.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Feroviarii" au fost revitalizați prin victoria de la Giurgiu și au atacat aseară pînă au marcat. Tade (57) a profitat de brambureala din defensiva adversă la faza respectivă. Doar că francezul va absenta la derby-ul Clujului, din week-end, cu U, cumul de cartonașe.

În zadar au cerut gazdele penalty în minutul 59, cînd Murgoci a căzut cu mîna pe minge, balonul depășise suprafața de joc. Tot degeaba au atacat apoi și cei de la Oțelul.

Au pus în pericol poarta CFR-ului, Mincă s-a remarcat, însă nimic nu a mai schimbat soarta partidei. Clujul a bifat a doua victorie la rînd, același scor, 1-0, imediat după plecarea lui "Jose" Tric

26de jucători a folosit CFR Cluj în acest sezon, cel mai puțin din Liga 1. Rapid e pe primul loc la acest capitol, 45 de fotbaliști utilizați

20de debutanți au trimis gălățenii pe teren în acest sezon, prin apariția, aseară, a lui Sissoko. Sînt primii la acest capitol. Numărul străinilor cu minute bifate în Liga 1 în ediția 2014/15 - 215 fotbaliști!

"Era important pentru noi să învingem. Avem moral bun, vrem o victorie și cu U Cluj, care e un meci mai mult decît special. Vom face totul să menținem echipa în Liga 1. Ne pare rău pentru Trică" ( Mario Camora, fundaș CFR)

cfr otelul 1 0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1610711385807044
Misu Mihai  •  08 Aprilie 2015, 14:37

GSP-ule ,CFR Cluj are cel putin 18 puncte, sa nu zic 42 !!! Schimbati in afisarea clasamentului !!!!!!

kossu
kossu  •  08 Aprilie 2015, 11:16

În articol spuneți că Tade e suspendat cu „U” pentru cumul de cartonașe, iar în caseta tehnică singurul ceferist care a luat galben e Veres Szilard. De unde are Tade al patrulea cartonaș? I-a crescut pe fund azi-noapte? PS - Noul template al site-ului este absolut oribil. Mă chinui și acum să înțeleg de ce ați schimbat ceva din rău în mai rău (ce sens are acel zoom de 0,00000000001% la mouse-over pe fiecare fotografie de pe pagina principală? E și inestetic și deranjant.).

kfr.
kfr.  •  08 Aprilie 2015, 10:19

Cand paula mea puneti video-ul ca nu e nici unul inca !????????????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează