FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BRAȘOV 0-2

VIDEO Se decide în ultima etapă! » Braşovul speră pînă la meciul de foc cu Gaz Metan

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 00:00

"Stegarii" au prelungit suspansul cu o victorie clară, 2-0 împotriva echipei "Regelui", ambele goluri reuşite în prima repriză de Ţîră şi Moraru.

Forma de tobogan a Viitorului le-a venit la ţanc braşovenilor. Cu grijile unei retrogradări care ar pune capăt fotbalului în Braşov, trupa în galben şi negru a percutat chiar din startul partidei de aseară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La doar patru minute de la fluierul de start, Ţîră a zburdat pe lîngă fundaşii încurcaţi ai gazdelor şi l-a învins pe Albuț cu un şut pe jos. Ilfovenii de ocazie au replicat cu un gol anulat, pe bună dreptate, lui Tănase. Şi au fost liniştite chiar înainte de pauză: Şerban Moraru a sărit de lîngă un Daminuţă absent şi a dublat avantajul!

Nici Nicoliţă, cînd a scăpat singur cu portarul, n-a reuşit mai multe. A săltat balonul peste el, dar bolta s-a întors cu trei fundaşi adverşi în spate, iar execuţia a fost modestă, "cap" pe lîngă.

A rămas rezultatul de la pauză, care pune fîn uscat pe "Tineretului". Căci vine Gazul în ultima etapă. Echipă care joacă, la fel ca Braşovul, pentru salvare. Şi nu depinde de alte rezultate ca "Steagul".

 viitorul fc brasov 0 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Mai 2015, 17:01

brasovul spera de pomana... va bate metanul si se vor duce la brat in "b" pen ca milea le da gazarilor cate va avea nevoie! voi nu intelegeti?! acesta este viitorul: liga primarilor!

dora
dora  •  24 Mai 2015, 13:57

Brasovul este aproape retrogadată. Ei trebuie sa bata pe Medias iar Chiajna acasa nu trebuie sa obtina macar un punct cu Petrolul. Cam greu...

gazistu
gazistu  •  24 Mai 2015, 13:16

acum bv sa vedem daCA ne intoarce favoarea cum le-am intorso noi sezonul trecut cu ei la medias, 1-1 si a retrogradata timisoara(recas)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează