FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - U CLUJ 1-1

VIDEO Se împarte răul » Viitorul și U Cluj au rămas doar cu cîte un punct după confruntarea directă, scor 1-1

Camerunezul Mengolo e cel mai în formă fotbalist al lui U Cluj
Camerunezul Mengolo e cel mai în formă fotbalist al lui U Cluj

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Viitorul nu s-a apropiat de un loc european, U nu a făcut nici un pas important pentru salvare.

Singurul rezultat prost pentru ambele echipe! Doar remiza le păstra amîndurora grijile pentru finalul de sezon și a ieșit tocmai 1-1. Și cu goluri marcate într-un interval de timp foarte scurt.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Destinul meciului s-a scris între minutele 67 și 69. Un gol spectaculos al lui Mengolo a încurajat visul de salvare al Clujului. Camerunezul reușise performanța să se remarce chiar și într-un 0-3 clar contra Stelei, a recidivat cu o nouă prestație peste medie.

Florin Tănase a "ciupit" două dintre punctele pe care ardelenii credeau că le au. Un gol înscris cu o lovitură de cap a mijlocașului ofensiv pe care Ilie Dumitrescu îl consideră un Dennis Bergkamp român.

Reușita unuia dintre cei mai buni tineri din Liga 1 oricum nu îi este suficientă lui Hagi, care rămîne pe loc în disputa cu Astra și cu Botoșani pentru ultimele două poziții europene.

Viitorul rămîne în vînătoare de loc de cupe continentale, U continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Și a falimentului care se întrezărește la capătul etapei a 34-a, dacă ultima rundă va lăsa "șepcile roșii" sub primele 12.

4 goluria marcat U Cluj în 12 etape jucate în acest an. În prima parte a sezonului, ardelenii înscriseseră de 21 de ori în 17 jocuri

11 meciuriconsecutive fără gol marcat avea Florin Tănase pînă la partida cu U Cluj. Mijlocașul ofensiv în vîrstă de 20 de ani e printre cele mai importante produse ale școlii lui Hagi

viitorul u cluj 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează