FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - OŢELUL 1-1

VIDEO Se scufundă împreună » Chiajna şi Oţelul au oferit un meci anost

Imaginea jocului de la Chiajna: joc scrîşnit, feţe schimonosite
Imaginea jocului de la Chiajna: joc scrîşnit, feţe schimonosite

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 12:18

Nici una dintre cele două combatante n-a reuşit să se îndepărteze de locurile care înseamnă pericol de retrogradare.

Iorga şi Giurgiu au jucat în Champions League şi pare că asta s-a petrecut într-o altă eră, chiar dacă de atunci au trecut numai doi ani. Aceiaşi oameni, aceleaşi nume pe tricouri luptă pentru salvarea de la retrogradare şi nu e doar un context prost, fiindcă Oţelul arată precum o formaţie mediocră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A condus la Chiajna graţie unui moment inspirat al lui Astafei, o realizare cu care extrema ex-Tîrgu Mureş apare o dată la cîteva meciuri, apoi Chiajna a dominat.

Zaharia a egalat în urma unei faze fixe şi trupa lui Chirilă a continuat să paseze mai mult, cu moldovenii ratînd din două contraatacuri care au însemnat ocazii "unu la unu cu portarul".

Ambele formaţii rămîn în proximitatea locurilor retrogradabile, o postură totuşi mai umilitoare pentru Oţelul decît în vremurile cînd nu făcea nici un punct în grupa din Champions League.

"Avem doar 7 puncte, dar strînse în doar 5 meciuri, nu în 8!" (Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna)

588316-chiajna-otelul-1-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  24 Septembrie 2013, 11:17
Postat de mitroi2008 pe 24 Septembrie 2013, 10:02

astia chiar sunt prostii prostilor! pai nu te uiti in clasament inainte sa scrii fituica asta?! nu e niciuna pe loc retrogradabil, iar chiajna are 3 meciuri mai putin!

evident, ma refeream la Otelul, nu Ceahlaul, m-a bulversat articolul de am prins si eu boala dormitului in papuci de la domnul scriitor

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  24 Septembrie 2013, 11:14
Postat de mitroi2008 pe 24 Septembrie 2013, 10:02

astia chiar sunt prostii prostilor! pai nu te uiti in clasament inainte sa scrii fituica asta?! nu e niciuna pe loc retrogradabil, iar chiajna are 3 meciuri mai putin!

e pe langa nea Ziarila asta care a scris articolul. isi formuleaza parerile de parca echipa din Chiajna ar avea 1 punct din 10 meciuri, cand ei au mai multe puncte din 5 partide decat echipele de sub linie in 8 meciuri. Iar Ceahlaul cu siguranta nu arata a echipa retrogradata deja. Dar ce sa-i faci, daca pe ei ii angajeaza dupa criteriul "stii sa-ti scrii numele fara sa faci mai mult de 3 greseli"?...

alex91ro
alex91ro  •  24 Septembrie 2013, 10:43
Postat de steelica pe 24 Septembrie 2013, 09:16

completare la articol: "gest superb al atacantului Victoras Astafei, dupa marcarea golului, acesta afisand un tricou cu inia SALVATI ROSIA MONTANA ! ".

taci ma dracu cu rosia ta, a primit si el comision de la cineva ca sa afiseze acel mesaj. nu are rost sa dezbatem subiectul rosia montana aici, dar cand vezi prin bucuresti 15000 de oameni din care minim 99,9% habar nu au despre aceasta procedura de extragere a aurului, ei in ultimii 20 de ani au vazut sinaia si mamaia, au dormit prin masini vai mama lor ca sunt rupti in cur, habar nu au in ce zona a tarii e rosia montana, aici procentajul e mai mic, dar tot peste 50%

Vezi toate comentariile (9)
Comentează