FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Șeful liderului CFR, blat deconspirat în direct: „M-am dat accidentat, nu am jucat!”. Comic: ce scuză găsise după meciul în care, de fapt, a intrat pe teren

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2019 13:23

În direct la GSP Live, Bogdan Mara - managerul sportiv al liderului CFR Cluj - a povestit că s-a dat accidentat înaintea unui meci pentru a nu participa la blatul pus la cale de conducerile celor două echipe. Arhiva arată că Mara a jucat totuși 35 de minute, iar la final a declarat că nu a fost niciun fel de aranjament.

VEZI AICI POVESTEA LUI MARA DESPRE SABOTAREA UNUI MECI ARANJAT

 

Întrebat dacă a participat la un meci trucat, Mara a răspuns:

“Nu pot să spun un meci trucat în care am jucat pentru că nu am jucat în meciul ăla trucat. Nu pot să zic unul.

A fost un episod cu un meci la Piatra Neamț. Jucam la FC Argeș. Ni s-a transmis înainte de meci că ar fi mai bine să nu ne zbatem prea mult, să fim mai liniștiți și țin minte că în meciul ăla eu și Rică Neaga nu am vrut să intrăm.

N-am jucat pentru că nu am apucat să joc. Ne-am dat accidentați ca să nu jucăm. Am preferat să fim accidentați să nu fim în teren”

Partida la care se referă Mara a fost Ceahlăul - FC Argeș 3-0, jucată pe 31 martie 2001.

Caseta partidei arată, însă, că Mara (23 de ani la ora meciului) a intrat pe teren și a jucat până în minutul 35, când a fost înlocuit cu Stan. Curios, în același minut 35, căpitanul Bîrdeș a părăsit și el terenul, schimbat.

După meci, Bîrdeș a spus că avea amețeli puternice, iar Mara a vorbit despre o durere de unghie, negând vehement blatul:

“Am fost atacat dur de două ori la piciorul drept și n-am mai putut continua jocul fiindcă mă durea groaznic unghia. Nici vorbă să fi ieșit că era meci blat”

Presa vremii a scris că meciul a fost unul dubios, iar suspiciunile au fost alimentate de faptul că viitorul stelist Adrian Neaga (22 de ani la acel moment) s-a accidentat la încălzirea de dinaintea jocului.

mara 2

Accidentarea lui a fost, coincidență, tot la unghie, la fel ca în cazul lui Mara!

Chestionat de ziariști imediat după meci, Neaga a negat și el orice aranjament:

“Ce blat e ăla la 3-0? Am vrut să joc, dar la încălzire am simțit dureri la unghia infectată de la piciorul stâng când loveam mingea. Nu puteam risca să intru pe teren, să mă calce vreunul și să nu joc două luni”.

Printre fotbaliștii care au stat 90 de minute în teren la blatul deconspirat de Mara după 18 ani se numără viitorul antrenor al FCSB, Nicolae Dică (21 de ani la ora meciului), viitorul secund al lui Gică Hagi la Viitorul, Cristian Bălașa, dar și actualul antrenor al Astrei, Costel Enache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Martie 2019, 17:00

...si ce legatura are asta cu CFR?... Iar faceti asocieri sa nascociti scandaluri....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Martie 2019, 16:09
Postat de spinoza pe 14 Martie 2019, 14:03

Cand minti trebuie sa ai o memorie foarte buna!

Just. Doar că Mara nu poate minți, pentru că e ardelean, da?!:)))))

990833197642458
Constantin Iancu  •  14 Martie 2019, 14:57

Eu pe Mara il cred!! Toata cariera lui s-a dat lovit.. Parca era si student la jurnalism, impresar, manager, analist, Deci a facut din toate... câte nimic!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează