FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - ASTRA 1-1

VIDEO ”Șeptarii” fac legea » Astra n-a reușit să se impună în Copou și pierde teren, 1-1 cu CSMS Iași

Vasile Gheorghe (dreapta) a ajuns la 5 reușite în 20 de partide de Liga 1 // Foto: Mediafax
Vasile Gheorghe (dreapta) a ajuns la 5 reușite în 20 de partide de Liga 1 // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Purtătorii tricourilor cu numărul 7, Vasile Gheorghe și Alibec, au decis scorul la capătul unui meci chinuit de ceață și cu puține ocazii de gol.

Neînvinsă de șase runde și fără gol primit în ultimele patru partide, CSMS a așteptat optimistă confruntarea cu Astra, pe care o mai învinsese în martie, tot în Copou.

Planurile lui Napoli de a repeta rezultatele din sezonul trecut, printr-o defesnivă betonată și joc pe contre, au fost date peste cap, repede, de gafa lui Mihalache (7), în urma căreia Alibec a reușit să deschidă scorul: 0-1!

Moldovenii au avut nevoie de timp pentru a specula absențele lui Budescu, Găman și Morais, trecerea la jocul de construcție fiind dificilă. Egalarea a apărut în minutul 37, la primul șut pe poartă: Vasile Gheorghe a înscris pentru 1-1 la 8 minute după ce De Amorim a fost aproape de a face 2-0 în favoarea liderului.

Ceața densă prezentă la Iași s-a translat după odihnă și spre precizia jucătorilor ambelor formații, singurele încercări cadrate ale reprizei venind de la nou intratul Niculae: o pasa la portar trimisă în minutul 70 și un șut respins de Grahovac (86).

Spectatorii s-au mulțumit să aprecieze doar ritmul bun și determinarea, spectacolul lipsind cu desăvîrșire de pe "Emil Alexandrescu".

"Rezultatul e OK pentru condițiile dificile în care am fost obligați să jucăm acest meci!"
Milan Mitici, mijlocaș CSMS Iași

"Deși am marcat, eu sînt trist, deoarece nu am reușit să și cîștigăm. Meritam victoria, am avut mai multe șanse de gol decît adversarii"
Denis Alibec, atacant Astra

"Nu vedeam nimic în cealaltă jumătate de teren. Astea sînt condițiile, am înțeles că nu existau alte date de reprogramare a jocului. Dacă învingem Petrolul etapa viitoare, terminăm pe primul loc sezonul regulat. Cînd începe play-off-ul, va fi alt campionat"
Marius Șumudică, antrenor Astra

csms iasi astra 1 1

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează