FOTBAL  »  Superliga  »  SEVERIN - CFR CLUJ 1-3

VIDEO Sfert perfect! » CFR a rezolvat meciul cu Severin în primele 15 minute

Ioan Hora a marcat golul 300 din acest sezon.
Ioan Hora a marcat golul 300 din acest sezon.

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 27 octombrie 2012 22:31

La primul meci fără Ioan Andone, CFR a rezolvat meciul de la Turnu Severin în primele 15 minute, cînd Hora şi Rui Pedro au marcat şi au închis partida.

Andone a plecat de la CFR şi o dată cu el a plecat şi plictiseala din meciurile ardelenilor la jocurile din Liga 1. Cu Francisc Dican pe bancă, CFR a apărut mult schimbată şi la nivel de alcătuire a primului "11", şi la nivel de prestanţă. Cu Hora titular după mai bine de două luni la un meci de Liga 1, campioana a închis meciul în primul sfert de oră.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Rui Pedro a ratat o mare ocazie (4), după care în 3 minute s-a făcut 0-2. Hora a tras perfect după o pasă a uruguayanului Aguirregaray, iar Rui Pedro a finalizat în stil Cristiano Ronaldo o fază creată de pe partea stîngă.

De aici înainte a fost doar un antrenament pentru CFR. Scorul corect la pauză ar fi trebuit să fie 0-4, însă Kapetanos a tras alături singur cu portarul (26), iar Aguirregaray a ratat şi el o şansă uriaşă (33). CFR n-a lăsat-o să moară pe trupa lui Napoli şi, după startul reprizei secunde, Severin n-a lăsat-o pe CFR să trăiască liniştit meciul.

Arnăutu a redeschis meciul fructificînd pasa de gol oferită de Cadu, care a trimis prea încet spre propriul portar un balon. S-a făcut 1-2, ploaia s-a înteţit, iar partida şi-a regăsit interesul. Se putea face 2-2 la jumătatea reprizei, dar Cadu şi-a spălat toate păcatele de la golul încasat şi a salvat într-o situaţie critică din faţa aceluiaşi Arnăutu.

Finalul s-a jucat doar la poarta CFR-ului, care şi-a asumat dominarea gazdelor, trăgînd cu dinţii de scorul de pe tabelă. Arnăutu putea fi MVP-ul Ligii 1 chiar la primul meci în care a marcat, însă s-a speriat în minutul 88 cînd a rămas singur cu Felgueiras şi a ratat o şansă rarisimă. Totul s-a clarificat în minutele de prelungiri. Golici a comis un fault clar asupra lui Nicoară, Unimatan l-a văzut, l-a acordat, iar Cadu a marcat pentru 3-1.

29 de zile trecuseră de la ultimul succes al CFR-ului, 5-1 cu Gloria Bistriţa

"Sergio Conceicao a făcut şcoala de antrenor în Italia, deci va şti să ne organizeze defensiva, dar fiind portughez, mă gîndesc că va face o echipă ofensivă. L-am ales şi pentru că îi cunoaşte pe majoritatea jucătorilor noştri portughezi" (Arpad Paszkany, patron CFR)

"Era un meci în care era obligatoriu să luăm 3 puncte, bine că le-am luat! Prima repriză am jucat perfect, în repriza a doua cîţiva jucători au evoluat pe vîrfuri şi au început problemele" (Arpad Paszkany, patron CFR)

532696-caseta-severin-cfr.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Severin a avut gol valabil la 0-2
La 3 minute după startul reprizei a doua, brigada de arbitri a comis o mare eroare. Arnăutu a fost lansat în atac şi a reuşit să marcheze, însă asistentul Ovidiu Artene a anulat golul pe motiv de ofsaid. Reluările au demonstrat însă că Arnăutu se afla pe linie cu ultimul fundaş al CFR-ului şi golul ar fi trebuit validat. La 50 de secunde de la această fază, Arnăutu avea să puncteze pentru 1-2.

Sergio Conceicao ajunge azi
Sergio Conceicao va sosi astăzi la amiază în România pentru a negocia ultimele detalii contractuale cu oficialii campioanei, dar şi pentru a vedea condiţiile de pregătire. Ieri, fosta sa echipă, Olhanense, a remizat, 2-2, cu Moreirense, reuşind să egaleze abia în ultimele minute ale partidei. Şefii lui Olhanense pretind o clauză de 250.000 de euro pentru a accepta despărţirea de Conceicao, aceeaşi sumă pe care au solicitat-o şi atunci cînd fostul star portughez a fost dorit de AEK Atena.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
misucfr
misucfr  •  28 Octombrie 2012, 16:35

Felicitari CFR !

ovi81ugw
ovi81ugw  •  28 Octombrie 2012, 13:25

top 3 cei mai prosti atacanti din istoria ligii 1: bjelanovici de departe locu 1 ,nickolici si patulea...ultimul macar te face sa razi, dar primii doi cred ca daca pasezi cu un calorifer,ai sanse din 10 pase sa primesti inapoi 3...de la ei nu ai sa vezi asa ceva

krucifix
krucifix  •  28 Octombrie 2012, 10:22
Postat de dynamovist pe 28 Octombrie 2012, 05:50

Cel mai mare merit il are totusi marele Cadu. El si sleahta de portughezi gelati au reusit sa-l schimbe pe Andone. Asa-i trebuie daca nu baga in teren pe cine vrea Cadutzu. Sper ca CFR-ul sa faca 0 puncte in CL si in campionat sa termine un loc mai jos ca Dinamo, adica pe 8.

Bun , deci din comentariul tau reiese ca sezonul asta Dinamo are ca obiectiv locul 7 , fain ce sa mai zic ... noi speram la o clasare cat mai buna pt. a participa iarasi in cupele europene si o figura cat mai frumoasa in Ch-Lig . Daca stau si ma gandesc intr-un fel e mai bine sa nici nu jucati in cupele europene stricand coeficientul tarii an de an cu echipe de rasunet in fotbalul european de tip Mypa echipa de pescari profesionisti , 17 Nentori echipa de barmani amatori sau cu Vorskla Poltava.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează