FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 0-2

VIDEO Show pe burta goală » Astra continuă să defileze în Liga 1: 2-0 cu Chiajna

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2015 00:00

Trupa lui Șumudică s-a impus după un meci foarte bun la Chiajna chiar în ziua în care Dani Coman a anunțat că UEFA a blocat virarea banilor către trupa giurgiuveană din cauza datoriilor.

Președintele Dani Coman anunța zile cu soare la Astra: banii de la UEFA ar fi trebuit să intre în conturile jucătorilor, aceștia avînd de primit mai multe salarii restante. Situația s-a schimbat însă ieri, cînd oficialul a vorbit despre problemele venite din partea forului european.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Ar fi trebuit să primim banii pe 9 octombrie, dar am primit o înștiințare că suma va fi virată pe 16 octombrie, după care au spus că banii sînt blocați din cauza unei datorii mai vechi. Nu putem onora plățile jucătorilor. Le mulțumesc acestora. Știu cum este să cîștigi meci de meci și să nu iei bani. Sper totuși ca în această săptămînă să le putem satisface pretențiile", a declarat Coman la Digi.

Budescu și compania au jucat însă ca și cum la club ar fi curs lapte și miere, iar Stan a deschis balul printr-un gol în stil Robben, cu stîngul, după o pătrundere spre centru venită din flancul drept. Ioniță a punctat și el, din careu, după o preluare largă a lui Bruno Madeira.

Arbitraj dezastruos

Istvan Kovacs a avut o prestație foarte slabă. Chiajna a avut un penalty clar la o intervenție asupra lui Sîrghi în careul lui Lung, cînd ilfoveanul a fost lovit peste picioare. De asemenea, "centralul" ar fi trebuit să elimine cîte un jucător de la ambele formații: pe Tincu și pe Ricardo Alves.

"Așa a fost și la Rapid. Am stat în tribune, apoi pe bancă și cînd am intrat în echipă nu m-a mai scos nimeni"
Alexandru Ioniță, mijlocaș Astra

"«Cine e pe primul loc și nu are bani deloc?» Așa au strigat jucătorii după meci. A fost modul lor de a se bucura de această victorie, îi felicit pe jucători pentru meciul făcut"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Dacă vom fi depunctați înseamnă că sîntem cu toții din club niște idioți. Să se găsească soluții pentru achitarea datoriilor. Dacă Astra e depunctată cu un singur punct pentru datorii, eu nu mai sînt antrenorul echipei, îmi dau demisia"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"La 1-0 am avut penalty, Ricardo Alves trebuia eliminat. Făceam 1-1. Istvan Kovacs a dus mîna la buzunar să îi dea al doilea cartonaș galben, însă nu i l-a mai arătat"
Cornel Țălnar, antrenor Chiajna

660.000 €ar fi trebuit să primească Astra de la UEFA

chiajna astra 0 2

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close