FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CFR 2-0

VIDEO Show-ul îl face Ousmane! » Clujenii au pierdut trena Stelei după eşecul cu ASA Tîrgu Mureş, scor 0-2

Imediat după ultimul fluier al partidei, N'Doye a
Imediat după ultimul fluier al partidei, N'Doye a "arestat" mingea și a dus-o acasă

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 19:08

Conduşi de un senegalez în formă extraordinară, mureşenii au făcut instrucţie cu urmăritoarea liderului şi i-au oferit lui Pustai un debut de vis.

Ne plîngem că nu se munceşte în România, dar cînd vine unu' şi depăşeşte planu', şefii cum îl răsplătesc?! Îl dau afară şi nici măcar nu explică de ce au făcut asta! Cică n-ar fi făcut spectacol, chit că a adunat nesperat de multe puncte. Despre achitarea salariilor restante nu îndrăzneşte nimeni să discute, că acolo e vorba de bani publici şi n-are rost să insistăm pe subiect, nu?!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Rolul "hărnicuţului" sacrificat a fost jucat de Adrian Falub, care avea obiectiv salvarea de la retrogradare şi a îndrăznit s-o urce pe ASA pînă pe 6 după 9 etape. A plecat de la Tîrgu Mureş aşa cum a muncit o jumătate de an pentru roş-albaştri: onest, dedicat, fără scandal.

S-a trezit Zicu
În locul lui a venit Cristi Pustai. Să fie profu' de mate definiţia spectacolului pentru oficialii lui ASA?! Sau au mizat pe "bulanul" proverbial al tehnicianului medieşean?!

Indiferent ce au gîndit conducătorii mureşeni, prima repriză de aseară i-a confirmat din plin. Ocazii peste ocazii în contul gazdelor, cu un Zicu galvanizat, probabil şi pentru că Pustai l-a lăsat să-şi facă de cap pe teren.

La cabine s-a intrat cu 1-0, pasă de geniu Ianis, gol ex-ul Hora (43), dar avantajul ar fi fost şi mai consistent dacă Felgueiras nu respingea penalty-ul lui Goga (35) şi nu intervenea în stil de mare portar în alte 2-3 rînduri.

Idei, ceva, Miriuţă?!
După pauză, robinetul fazelor de poartă s-a închis şi s-a jucat mai aspru. "Gaşca împrumutaţilor" de la CFR a uitat că a mîncat o pîine albă în Gruia şi a muşcat din foştii colegi, astfel că momentele tensionate au luat locul oportunităţilor de gol.

În ciuda dominării aparente, clujenii au părut la fel de "inspiraţi" ca şi antrenorul lor, preocupat mai degrabă să conteste aproape fiecare decizie a arbitrilor decît de jocul alor săi. La fel de adevărat e şi că Miriuţă îşi poate rupe hainele de pe el cîtă vreme Chanturia, de exemplu, e mai indolent decît fraţii Costea la un loc!

Operă de artă
Plictisit să tot fie tăvălit de adversari, N'Doye s-a gîndit, probabil, să aducă pe stadion şi show-ul aşteptat de oamenii din birouri, astfel că în minutul 77 a marcat golul toamnei în "A": şut de la peste 25 de metri direct în vinclu, bară-gol: 2-0! Miriuţă s-a prăbuşit apoi pe bancă, elevii săi au făcut acelaşi lucru pe gazon, astfel succesul amfitrionilor n-a putut fi contestat de nimeni.

S-a rupt Muniru
În minutul 26, mijlocaşul Sulley Muniru n-a mai putut continua partida. Ghanezul a acuzat dureri musculare la pulpa dreaptă, iar Vasile Miriuţă a fost nevoit să-l înlocuiască, trimiţîndu-l pe teren pe Christian. Muniru a părăsit gazonul pe targă şi e suspect de ruptură musculară, caz în care va lipsi mai multe săptămîni.

6 goluri are N'Doye în acest sezon de L1, în 9 apariţii în tricoul lui ASA

5 jucători care au evoluat în trecut la CFR au jucat aseară la ASA: Stăncioiu, Sepsi, Mureşan, Hora şi Voiculeţ

"Aţi mai văzut aşa goluri în Liga 1?! Ziceţi, aţi mai văzut?! Trebuie să mă convoace Piţurcă acum... Îmi fac rapid paşaport românesc şi joc cu Ungaria!" :) ( Ousmane N'Doye, mijlocaş ASA)

"Mă bucur că am întrerupt seria pozitivă a CFR-ului şi mai ales că n-am primit gol" (Cristian Pustai, antrenor ASA)

"Nu-s mulţumit deloc de Chanturia, din păcate e total nepregătit. Ne lipseşte tare mult Deac! Din ultimele 7 jocuri ale toamnei vreau minimum 13 puncte" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

"România m-a crescut pînă la 23 de ani, apoi Ungaria m-a adoptat, aşa că e normal să ţin cu ambele echipe!" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

636759-asa-cfr-2-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dorutza
dorutza  •  07 Octombrie 2014, 19:16

Ndoye - nota 9 - da ce a facut, a dat 3-4 goluri...si multe pase de gol...pe bune, mai mult de 7 sau 8 nu merita...chiar daca a dat un gol spectaculos.

sibelius
sibelius  •  07 Octombrie 2014, 17:22
Postat de dincolodenori pe 07 Octombrie 2014, 10:37

Fotbalul se joaca cu zimbetul pe buze ,asa il joaca Ousman.ASA este sustinut de primarie ca si craiova,petrolul,iasul sau bacaul,brasovul sau chiajna fiind singurul mod de organizare intr-un stat sustinut de un guvern cu politici de stinga ,sufocat de taxe,impozite.Normal ca in aceste conditii privatii nu investesc,asa ca nu mai sustineti ca ASA este o echipa aPDL-ului

Nuuu, e echipa viceprimarului(PDL), aparuta ca program de campanie electorala a primarului PDL. In rest nu are nimic politic in ea.

sibelius
sibelius  •  07 Octombrie 2014, 17:19
Postat de vasy86le pe 07 Octombrie 2014, 11:40

N`doye te face sa zambesti indiferent de cate necazuri ai avea, cred ca e cel mai amuzant si simpatic strain din Liga 1.

Cel mai amuzant e cand are meci cu Dinamo. Atunci e mascarici de-a dreptul!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează