FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-PANDURII 6-0

VIDEO şi FOTO Imaginile unei performanţe unice! Cele şase goluri ale lui Keşeru în poarta Pandurilor, cu care fotbalistul Stelei a intrat în istorie

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 13:57

"Încă nu conştientizez ce s-a întîmplat. Ţin să le mulţumesc tuturor colegilor mei care m-au servit în această seară. Am mai reuşit odată să dau patru goluri, dar mai mult de atît nu credeam că pot.

Claudiu Keşeru a marcat toate golurile meciului Steaua - Pandurii 6-0. Atacantul roş-albaştrilor a reuşit o performanţă care nu mai fusese atinsă de peste 20 de ani.

Ultimul fotbalist de Liga 1 care reuşise acest lucru era Marian Popa, jucător al Farului Constanţa, care a marcat şase goluri în poarta celor de la Oţelul, în 1993, într-o partidă terminată 6-3.  Keşeru este însă singurul jucător din istoria Stelei care atinge această performanţă! În Gazeta Sporturilor de azi a fost notat cu 10.

Acest meci ne ajută pe plan psihic deoarece vom aborda cu foarte multă încredere meciul de marţi. Nu am încercat să demonstrez absolut nimic conducerii, am încercat doar să-mi fac datoria.

Nu ştiu ce să spun despre o eventuală convocare la naţională, domnul Piţurcă ştie cel mai bine. Eu o să încerc să îmi fac în continuare datoria faţă de club", a declarat Keşeru după meci, pentru Look Tv.

Gol Keşeru, 1-0!

Gol Keşeru, 2-0!
Gol Keşeru, 3-0!
Gol Keşeru, 4-0!
Gol Keşeru, 5-0!
Gol Keşeru, 6-0!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
mattteo
mattteo  •  09 August 2022, 18:21
Postat de dlq1 pe 15 August 2014, 23:00

Lasa ca si Dudu prostescu dadea goluri intr-o veselie si cand trebuia (cupe europene, meciuri ale nationalei etc) nu prea le mai nimerea. Trebuie sa il vedem si cu bulgarii si cu echipe cu adevarat puternice Valencia, Milan, Roma etc Inca nu vorbim de Real Bayern sau Barcelona...

Pai vezi ca Dudu Georgescu a dat si in cupele europene si la nationala o gramada si a iesit locul 9 la Balonul de Aur, cel mai bun dupa Hagi.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 August 2014, 17:31

Sunteti nedrepti ! Tot meciul a fost amuzant dar....Premiul I este acordat golului 5 in care fundasii Pandurilor (asa se numesc !), se strang toti intr-o zona pentru a-l lasa pe Keseru liber sa primeasca pasa de la Chipciu (care i-a asteptat sa se aseze....) si apio sa marcheze un gol rarisim ! Este momentul emotionant de plecare spre noi recorduri in 2014 ale Stelei !

valiza.epo
valiza.epo  •  16 August 2014, 12:58
Postat de coldqball pe 16 August 2014, 11:49

Dupa ce ti-ai prins nevasta cu vecinul, fiica ta a fugit in lume cu un aurolac si tu te miri de ce nu ai bani de bautura, si bei spirt medicinal, te mai confrunti cu o problema majora... STEAUA. Din punctul meu de vedere ai doua posibilitati: 1. Te arunci de pe bloc, si mai scapi lumea de un mare idiot. Si 2. Iti dai foc.

Mai, tu esti rece-n gura ca magarul in paula?!?

Vezi toate comentariile (61)
Comentează