Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 14:27

Dinamoviștii au publicat astăzi un mesaj în memoria lui Cătălin Hîldan, în ziua în care fostul căpitan al lui Dinamo ar fi împlinit 41 de ani. 

Cătălin Hîldan a murit pe teren, în minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, în urma unui accident vascular cerebral. Decesul a fost constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa.

"Gândurile tuturor dinamoviștilor pleacă astăzi către CĂTĂLIN HÎLDAN. Născut pe 3 februarie 1976, la Brănești, UNICUL CĂPITAN al dinamoviștilor ar fi împlinit 41 de ani. Plecat dintre noi în acel octombrie negru al anului 2000, CĂTĂLIN HÎLDAN nu a fost uitat de suflarea dinamovistă din toate colțurile lumii.

Dincolo de cuvinte și lacrimi, spiritul UNICULUI CĂPITAN este prezent în fiecare zi printre noi pentru o singură echipă: DINAMO.
Nu te vom uita niciodată, CĂTĂLIN HÎLDAN!", a fost mesajul transmis de clubul dinamovist pe pagina oficială de facebook.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”