FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

VIDEO Sibienii speră să se salveze de la retrogradare cu ajutorul lui Al Pacino! Ce clip motivaţional şi-au creat

Alexandru Pelici are misiune grea să salveze Sibiul de la retrogradare
Alexandru Pelici are misiune grea să salveze Sibiul de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 22:32

Voinţa Sibiu se află în acest moment pe loc retrogradabil şi luptă pentru supravieţuirea în Liga 1. Conducătorii echipei lui Alexandru Pelici au creat un filmuleţ menit să-i motiveze pe jucători

Clipul, postat pe oradesibiu.ro, conţine imagini din jocurile echipei, peste care se aude discursul lui Al Pacino din filmul Any Given Sunday, în care actorul joacă rolul unui antrenor ce reuşeşte să-şi motiveze echipa printr-un speech impresionat.

Montajul filmuleţului a fost realizat de Sandu Tăbîrcă, directorul tehnic al Voinţei şi va fi prezentat jucătorilor în vestiar.

Sibiul joacă vineri un meci capital la Braşov în care sibienii au nevoie de victorie ca să mai spere cu şanse reale la evitarea retrogradării.

Voinţa e pe locul 16, cu 29 de puncte.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  06 Mai 2012, 15:36
Postat de steaua.libera pe 04 Mai 2012, 02:54

Cand taranusul de Ilie Stan punea filmul asta in vestiar, astia din Sibiu vedeau pentru prima oara Capitala..

sarca de tine...imi inspiri mila fraiere!

albusibiu
albusibiu  •  04 Mai 2012, 11:19

Na ca s-au varat si aici mustele in lapte. E simplu, cand Bucurestiul arunca sute de milioane intr-un stadion (cica "national"), Sibiul de-abia strange 70 de milioane (din fonduri proprii) sa-si faca aeroport international. Gunoiul nu e atat vizual cat comportamental. Ramaneti, mustelor, pe "domiciliul" vostru, chiar nu avem nevoie sa ne aglomerati orasul in fiecare week-end. Avem destui vizitatori straini care sa duca inainte turismul local inainte, chiar nu avem nevoie de ifosele voastre. Haideti, la mare cu voi! :)

illusionro
illusionro  •  04 Mai 2012, 04:11

Care capitala amice? Aia culturala europeana ? stai linistit ca majoritatea baietilor s-au nascut sau locuiesc in ea ! Sibiu !! aaaa,tu zici de groapa de gunoi a UE .bucale? Aia nu e capitala....e doar o adunatura de deseuri umane pe care unii o numesc asa.....Mandru ca sunt sibian si ardelean ,sila ca sunt roman !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează