FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - FCM TÎRGU MUREŞ 1-1

VIDEO Sibiul nebun! » Voinţa a repetat evoluţia din meciul cu Steaua şi s-a impus pe final de joc

Forika a marcat golul care menţine Voinţa neînvinsă în acest sezon
Forika a marcat golul care menţine Voinţa neînvinsă în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 11:00

Surpriza debutului de sezon a refuzat să accepte prima înfrîngere din campionat şi a obţinut egalul împotriva echipei lui Sabău, chiar dacă a jucat o repriză cu un om în minus. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Cel mai tînăr antrenor din Liga 1 părea decis încă din start să nu piardă strigarea catalogului la al treilea curs din acest sezon după primele două examene la care a excelat.

Alexandru Pelici nu a schimbat nimic faţă de etapa trecută, iar pasienţa a fost la un pas să îi reuşească în minutul 8 al partidei, cînd Grigore din lovitură liberă şi Antohi la continuarea fazei au zguduit bara lui Balauru. Sabău s-a enervat, a gesticulat, dar jocul echipei sale a rămas neschimbat. Apăsaţi de seceta din clasament, mureşenii s-au mulţumit cu posesia, însă nu au pus în pericol poarta adversă. Ocaziile au fost tot de partea sibienilor, iar stadionul a erupt în minutul 38 la penalty-ul lui Beza. Mijlocaşul a tras însă la o palmă de bară şi a refuzat să decidă deznodămîntul partidei.

Partitura a fost schimbată în repriza secundă de Bunea, care a văzut cartonaşul roşu la doar zece minute de la reluare. Sibienii s-au retras, Sabău a dat ordinul de atac, iar golul a venit în minutul 75, cînd Astafei l-a executat cu sînge rece pe Dănălache. Sabău respira liniştit cu primele puncte acontate în acest sezon, dar Forika (86) a refuzat să trăiască prima înfrîngere din acest sezon în tricoul Sibiului şi a egalat cu capul după o greşeală copilărească a fundaşilor mureşeni.

INBOX
- Sabău: "Am obţinut un punct chinuit, iar despre jocul nostru nu se pot spune prea multe. Unii jucători cred că dacă au carte de vizită este suficient să intre pe teren pentru a cîştiga. Pentru ei joacă trecutul, nu prezentul".

- Adrian Iencsi a intrat în colimatorul fanilor sibieni după ce în prima repriză l-a lovit cu cotul în gură pe Neguţ şi a fost fluierat fără încetare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
comy19
comy19  •  16 August 2011, 11:21

RUSINE!!! RUSINE!!!! RUSINE!!!!! de "baiatul ala cu fluier" nu ziceti nimic!!!! a fost cu mures-ul din primul pana in ultimul minut!!!! RUSINE!!! suntem echipa mica, si va permiteti!!!! RUSINE!!!! "marele fotbalist" ilies a cotcodacit tot meciul ca o gaina oparita ce e... nu a primit macar un avertisment verbal!!! la fel si fotbalistul de ghionea.... RUSINE!!!! iar noi luam galben daca ne uitam la cer si oftam.... nu e posibil asa ceva... RUSINE!!!! chivulete, ai luat-o pe urmele lu' tata-to si nu e bine!!!!!! RUSINE!!!!!

albusibiu
albusibiu  •  16 August 2011, 11:11

Ce meci a vazut ziaristul asta? "Vointa s-a IMPUS pe final", "Iencsi intrat in colimatorul publicului sibian" (eu n-am vazut asa ceva, ca sa nu mai spune ca e ditamai vorba de lemn!), notele absurde date jucatorilor, precum si alte cuvinte forestiere gasite din plin in corpul textului. N-o fi campionatul nostru plin de fotbal de calitate, dar, chiar si pe langa el, articolul asta este doar o mazgalitura la adresa meciului in sine....

gazistu
gazistu  •  16 August 2011, 09:43

GAZ METAN SI SIBIU MERITA SA SE DUELEZE PRIN LIGA 1. CUM E U VS CFR, petrolul vs astra, ste -din, poli uta,..asa si gazu cu sibiu. bravo lor ca au intrat in prima liga

Vezi toate comentariile (8)
Comentează