FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - PETROLUL 1-5

VIDEO Singur contra ”lupilor” » Wesley a revenit cu gol în Liga 1, dar Petrolul a arătat din nou ca o pretendentă la titlu: 5-1 cu CSMS Iaşi

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:21

Wesley a fost eficient la prima apariţie la Iaşi, Caparco a mai limitat proporţiile scorului, dar Teixeira, Mutu, Tamuz şi Albin au fost din altă ligă, aseară, în Copou.

Se anunţa un duel de clasă între Wesley şi Mutu. Brazilianul fiind la prima apariţie în tricoul moldovenilor, Mutu în formă maximă în acest start de sezon. Sud-americanul, cel mai bun stranier din istoria campionatului, a dus lupta cît a putut, însă nu s-a putut pune cu o haită de "lupi" ce vor să muşte din Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Wesley (3) a încercat să trimită la vinclu, Adrian (12) a reluat cu capul, dar mingea a fost blocată, de pe linie, să intre în poartă. Egalitate! De moment, doar.

Mitici i-a rupt pe ai lui
E greu să fii singur împotriva unei ofensive fulminante. Teixeira, la prima apariţie în prim-planul meciului, a deschis scorul, sigur şi nonşalant. Wesley a ripostat după doar 6 minute, arătînd cine este, chiar dacă au trecut anii şi viaţa arabă peste el.

Treziţi la realitate de riposta ieşeană, petroliştii au încercat să-l învingă pe bravul Caparco. Ca o paranteză, fără italianul de 30 de ani, moldovenii puteau încasa 10 goluri, aseară. Mutu, Albin şi Tamuz au fost martori. Mitici a rupt complet echilibrul, prin intrarea lui nesăbuită.

Prea mulţi, prea buni
Şi "Briliantul" a intrat în scenă, iar cînd a fost nevoie de el. Mai întîi, a ratat, în debutul reprizei secunde, după care a dat tonul pentru ca "lupii", negri, să-şi sfîşie adversarii. Mutu a înscris cu aceeaşi siguranţă specifică lui atunci cînd e faţă în faţă cu portarul advers, iar reuşita sa l-a motivat şi pe Tamuz.

Prahovenii s-au întrecut în a puncta, atacantul de careu al lui Lucescu junior demonstrînd că este în formă printr-o doppietta de efect. Caparco a mai scos ce-a mai scos, pînă cînd a fost sedus şi el de degringolada echipei sale, încasînd un gol de la Polul Sud - dinamovistul Samoilă ştie despre ce e vorba! - plecat din gheata formidabilă a lui Albin.

2 ani trecuseră de la ultimul gol al lui Wesley în Liga 1, brazilianul ajungînd la cota de 62 de goluri în 114 meciuri jucate în Liga 1

5.000 de euro pe lună este salariul lui Wesley la CSMS Iaşi

41.000 de euro pe lună cîştigă Mutu la Petrolul

629634-csms-petrolul-1-5.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Roşu" clar
În primul minut de prelungire a reprizei întîi, Milan Mitici a fost eliminat după un atac din spate, cu ambele picioare, forfecîndu-l pe Albin. Gazdele au protestat, dar decizia lui Balaj a fost fermă. Cu cîteva minute înainte de fază, "centralul" îi atrăsese atenţia jucătorului moldovenilor că-l va penaliza drastic, după un atac aproape identic asupra uruguayanului.

Croaţii au bătut iar
Dinamo Zagreb merge ceas în prima ligă croată, avînd deja 4 victorii din tot atîtea meciuri. Şi-un golaveraj de 15-4. Ieri, a învins cu 2-1 la Osijek, ambele goluri fiind reuşite de Duje Cop. Atacantul a punctat deja de 5 ori în startul campionatului, după ce în sezonul precedent a marcat 22 de goluri în 33 de meciuri. Fotbalistul a jucat în 2010 în formaţia lui Hajduk Split care a eliminat-o pe Unirea Urziceni din Europa League, 4-1 şi 1-1, punctînd în tur o dată.

Inbox
- Doi oficiali ai lui Dinamo Zagreb au fost aseară în Copou spre a-i spiona pe adversarii din Ploieşti, în cursa pentru grupele Europa League.
- Dacă la Plzen, echipa lui Lucescu a avut susţinerea a 500 de fani, care au străbătut distanţa de 1.400 de kilometri ce desparte cele două oraşe, ieri, la Iaşi, la doar 352 de kilometri de Ploieşti, au fost maximum 50 de "lupi". Galeria prahovenilor se pregăteşte de dubla confruntare cu croaţii.
- Ionuţ Voicu a ieşit accidentat la piciorul drept, după o contră dură cu Albin, apărătorul ieşenilor primind îngrijiri medicale un sfert de oră pînă la a fi dus pe targă la vestiare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lolita_20007
lolita_20007  •  15 August 2014, 19:55
Postat de bunga_bunga pe 12 August 2014, 15:48

ma intreb si eu, dupa ce criterii de mare pricepere fotbalistica ati dat voi notele alea de mai sus. mustivar 6... de lucas 6... hahaha. ia mai vedeti o data meciul, poate la contestatie le mai dati cate un punct, doua... vai mama noastra

Pentru cine nu stie, redusul mintal bunga_bunga e si urat, si prost.

bunga_bunga
bunga_bunga  •  12 August 2014, 15:48

ma intreb si eu, dupa ce criterii de mare pricepere fotbalistica ati dat voi notele alea de mai sus. mustivar 6... de lucas 6... hahaha. ia mai vedeti o data meciul, poate la contestatie le mai dati cate un punct, doua... vai mama noastra

torque1981
torque1981  •  11 August 2014, 12:00
Postat de dragosph pe 11 August 2014, 10:02

Cred ca i-l bate Lacatus pe Mitici ca a luat rosu.

Eu l-as bate. A intrat ca un inconstient - noroc ca nu si-a nimerit tinta. Ce m-a distrat e ca ieseniistrigau hotii dupa eliminare. Mare e gradina ta Doamne. Iasiul cred ca va face o figura buna in campionatul asta si are sanse sa scape de la retrogradare dar ii va fi foarte greu cu cele 3 echipe din frunte care vor domina campionatul. Cu astra poate au noroc ca are lotul subtire si s-a vazut la botosani dar cu mioarele le va fi greu - in rest se poate sa scoata rezultate bunicele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează