FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CEAHLĂUL 2-1

VIDEO SOS Bukari » Astra salvată de un gol marcat pe final, 2-1 cu Ceahlăul

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 23:29

Ghanezul, introdus de pe bancă, a punctat în minutul 87 şi a adus prima victorie a gazdelor după patru partide fără succes


Corabia lui Protasov a plutit în derivă aproape o repriză, deşi l-a încercat de cîteva ori pe Calancea. Ancora s-a înfipt în nisipul careului nemţean abia pe finalul primei reprize, cînd Budescu a transformat un penalty (43). Acordat în urma unui duel neclar între Găman şi Marc, încheiat cu o cădere din partea primului şi o decizie la limită din partea lui Chivulete.

Însă, după pauză, vaporul alb-negru şi-a pierdut rădăcinile: de nevoie în apărare, matelotul Yahaya s-a încurcat în careu la un schimb de pase cu Găman, iar mingea pierdută peste bord s-a transformat în golul de 1-1. Autor, Andrei Pavel (51)!

Click aici pentru VIDEO!

Degringolada se putea termina urît peste 20 de minute. Pliatsikas, iertat de "roşu" după o talpă la Marc, era să-i pună şi el mingea pe tavă aceluiaşi Pavel. Reuşita decisivă a venit însă în poarta moldovenilor: Bukari, introdus de pe stearpa bancă a gazdelor, de doar 6 persoane, a şutat de la 20 de metri şi a punctat. 2-1, prima victorie pentru Astra după 4 meciuri!

640021-caseta-astra.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează