FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII -VIITORUL 1-1

VIDEO Specialiștii au decis: penalty neacordat Viitorului! "Lucrurile clare se văd"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 23:06

Viitorul a remizat în deplasarea de la Severin cu Pandurii (1-1), însă la finalul meciului Gheorghe Hagi l-a acuzat pe centralul partidei că i-a refuzat eronat un penalty echipei sale. 

În minutul 70 al partidei, la 1-0 pentru gazde, Vlad Rusu a fost blocat în careu de Vasiljevici, însă centralul Radu Petrescu i-a arătat atacantului cartonașul galben pentru simulare.

Reluările fazei arată însă că între cei doi fotbaliști a existat contact, iar Basarab Panduru și fostul arbitru Constantin Zotta, aflați în studioul Dolce, au dat verdictul: " Penalty clar!". 

Vezi aici faza petrecută în minutul 70

La finalul partidei, antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a izbucnit și a acuzat din nou arbitrajul.

"Am avut iar penalty. Când e, atunci dă. Eu știu ce înseamnă un penalty, dar dă-mi. Lucrurile clare se văd", a declarat Hagi la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
laurentiucat
laurentiucat  •  13 Martie 2016, 14:24

la viitorul 11 m refuzat pe nedrept, golul a fost din ofsaid.

836498389761767
Sorinel David  •  13 Martie 2016, 10:29

Un singur stadion micut dar dragut este la Rosiori.SAU CHIAT LA zimnica.La ALEXANDRIA-ACOLO DAI CU MINGEA IN BALTA.

836498389761767
Sorinel David  •  13 Martie 2016, 10:23

Stadionul TRIVALE-oare indeplineste STAS-urile ISU,ale FRF,LPF???Eu nu cred.Are FCSB permanent ambulanta cu profesionisti in zona-dupa manuale.ARAFAT-S-A VADA-SI SA INTRERUPA jocul,de vede ceva si la Televizor.Nu se vad furtunurile cu apa de jur imprejurul pistei de atletism.Nu se vad pompierii,ce trebuie imediat sa reactioneze la prima flacara.Stadionul din PITESTI E JALNIC,LA O INVALMASEALA DE CUTREMUR ACOLO MOR PESTE 1/5 DIN SPECTATORI.Unde vor fi evacuati ranitii.Primarule /PITESTI VREI SA SFARSESTI LA PUSCARIE???!!Scoate animalele afara de pe tribunele betonate/??!!!Are tribyn amax 20% acoperita.Durule-nu te juc acu libertatea ta.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează