FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BRAŞOV 0-0

VIDEO Spectacol fără goluri în Oţelul - Braşov 0-0

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 septembrie 2012 20:45

Oţelarii nu au reuşit să-i învingă pe braşoveni şi au rămas cu o singură victorie în primele 10 etape ale sezonului

VEZI AICI FAZE VIDEO DIN MECI!

Oţelarii nu au reuşit să-i învingă pe braşoveni şi au rămas cu o singură victorie în primele 10 etape ale sezonului

VEZI AICI FAZE VIDEO DIN MECI!

7 puncte şi un singur succes în acest campionat, chiar în prima etapă, la Iaşi. Acesta era bilanţul Oţelului în acest campionat, dar aproape 5.000 de suporteri au venit să-şi încurajeze favoriţii în ciuda startului slab. Totuşi, în prima parte mai periculoşi au fost oaspeţii. Batin a pătruns senzaţional în careul advers, dar a şutat modest şi Grahovac a reţinut fără probleme (2). Şi Buga a avut o execuţie bună, Grahovac fiind din nou la post. O singură dată au reacţionat şi gazdele în primele 45 de minute. Gălăţenii lui Viorel Tănase nu au uitat sistemul consacrat de Dorinel Munteanu: contraatac rapid, Inkango a scăpat singur, l-a lobat pe Taborda, dar mingea a trecut pe lîngă.

De la cabine au ieşit alte echipe. Tănase a mutat inspirat cu Pena în avanposturi şi ocaziile s-au mutat la poarta "stegarilor". Nou-intratul a fost aproape de a deschide scorul de 4 ori în decurs de doar 15 minute, dar fie nu a ajuns la centrările periculoase ale lui Inkango, fie a fost blocat excelent de Taborda.

Cel mai controversat moment al partidei a venit cu 20 de minute înainte de final: Perendija a preluat mingea în propriul careu şi a căzut pe balon, atingînd şi cu mîna, dar "centralul" Balaci a lăsat jocul să continue, spre nemulţumirea braşovenilor. Spre final, jocul s-a liniştit şi doar Inkango mai putea înscrie cînd a şutat puţin pe lîngă bară.

"Este o remiză nedreaptă, am ratat mult, la acest nivel este nepermis să avem atît de multe şanse şi să nu marcăm. Este o blazare în rîndul jucătorilor, trebuie să ne descurcăm pînă în iarnă"
Viorel Tănase, antrenor Oţelul

"Este inadmisibil ca nişte jucători care au fost campioni să fie la un nivel aşa scăzut. Sînt dezamăgit de atitudinea lor, dar din iarnă vom schimba mai multe la echipă"
Narcis Răducan, preşedinte Oţelul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează