FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PANDURII 3-5

VIDEO Spectacol pe gheaţă » Braşovul şi Pandurii au reuşit cea mai frumoasă partidă a finalului de an, 3-5

Partida de sub Tîmpa a abundat în faze-spectacol, pe lîngă cele 8 goluri fotbaliștii celor două echipe irosind alte 6-7 ocazii extrem de clare // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Partida de sub Tîmpa a abundat în faze-spectacol, pe lîngă cele 8 goluri fotbaliștii celor două echipe irosind alte 6-7 ocazii extrem de clare // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 23:05

Cele două formaţii n-au acuzat gerul de - 4 grade Celsius şi au dat naştere unui supermeci. Eric a fost din nou genial, Pustai l-a băgat în şedinţă pe Stan.

Oboseala din Europa a fost rapid dată uitării de olteni, care au făcut 2-0 aseară după numai 8 minute năucitoare pentru "stegari". Responsabili cu goluri, Nicoară şi Shamsin, care s-au distrat cu fundaşii adverşi cum au vrut. Machado a oferit de doi bani speranţă, cu o reluată din 10 metri (32), apoi şi-a intrat în rol Eric. Brazilianul-minune din Liga 1 a realizat "dubla" după două faze de fotbal-show, cum doar el e în stare să creeze.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Certaţi non-stop de Ilie Stan, braşovenii au încercat o revenire de senzaţie pe final, Surdu şi Buga i-au iluzionat pe puţinii fani din tribună că s-ar putea scoate măcar un punct, însă Alex a risipit suspensul, 3-5 final! Pustai termină en-fanfare un an formidabil, în vreme ce "Ilieste" termină în genunchi, aşa cum s-a chinuit pe tot parcursul lui 2013!

"Nici în cele mai negre coşmaruri nu m-aş fi gîndit că luăm 5 de la Pandurii, acasă! Sperăm să scoatem ceva de la Năvodari, etapa viitoare, apoi să lucrăm serios în iarnă" (Ilie Stan, antrenor FC Braşov)

"2013 este cel mai bun an al meu în România! Este meritul colegilor mei că am reuşit să înscriu de două ori. Nu mi-am propus să fiu golgeter, eu sînt mijlocaş, dar deja am 11 goluri în Liga 1" (Eric de Oliveria, mijlocaş Pandurii)

599216-brasov-pandurii-3-5.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
halfbrick
halfbrick  •  18 Decembrie 2013, 00:59

pandurii chiar joca bine.mult mai bine decat astra .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează