FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-1

VIDEO Stăpînii remizelor » Ilfovenii au patru egaluri din cinci meciuri în Liga 1 : 1-1 cu Botoșani

Cabrera (stînga) a marcat ieri primul său gol în Liga 1
Cabrera (stînga) a marcat ieri primul său gol în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2015 00:00

Cele două formații și-au împărțit reprizele, dar și punctele: Cabrera și Bălan au bifat reușitele la capătul unui meci echilibrat.

Cum arată și simbolul de pe emblemă, ilfovenii par ancorați într-o zonă în care victoria e interzisă. Botoșănenii n-au avut emoții într-o primă parte pe care au controlat-o în permanență. Dan Roman a anunțat inevitabilul după numai 10 minute, însă Balauru a respins din vinclu. O amînare doar!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Cabrera a înșirat o apărare topită de căldură și a deschis scorul cu un șut la colțul lung (18). Repriza s-a stins în același dans, cu gazdele neputincioase și contraatacurile tăioase ale moldovenilor.

Restart total  

Pancu a debutat în tricoul ilfovenilor în ultima jumătate de oră. Simpla sa prezență a trezit pulsul printre gazde. După numai 5 minute, fostul rapidist l-a invitat pe Adrian Bălan să execute o lovitură liberă de la 22 de metri, în pofida sugestiilor colegilor săi.

Bălan nu a dezamăgit și a înscris un eurogol, sub transversala porții lui Iliev. Gazdele au împins liniile pe final, iar Zaharia a ratat incredibil victoria în prelungiri, singur cu portarul.

Sfîntul punct a părut rezonabil ambelor formații, din ce în ce mai prezent în partidele celor de la FC Voluntari: 1-1!

"Sînt foarte mulțumit de Pancu, nu poți rezista la vîrsta asta fără să fii profesionist"
Bogdan Vintilă, antrenor FC Voluntari

"Mă simt foarte bine, am mulți colegi cu care mă știu de multă vreme. E normal la vîrsta mea să strig la jucători pe teren, cred că și ei au încredere în mine"
Daniel Pancu, atacant FC Voluntari

Ce-a spus Grozavu după meci:

  • "E inuman să joci fotbal de la ora 18:30. Din păcate, fotbaliştii nu contează. Contează doar interesele. Am controlat prima repriză, dar în partea a doua nu ştiu ce s-a întîmplat. Au executat o lovitură liberă, după aia au executat iar... Dacă era se putea executa şi a treia oară. Avem probleme de lot"
  • "Va trebuie să ne revenim. Pînă la urmă rămîne un punct în deplasare. Am avut jocul în mînă, dar n-am ştiut să profităm"
  • "Suferim în continuare, se simte o stare de încordare. Pînă la urmă, a fost un rezultat echitabil. Nu am fost obișnuiți să jucăm pe mai multe fronturi, rezultatele o arată. Ne deplasăm foarte mult și cu autocarul. Mergem mai departe"

voluntari botosani 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează