FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CEAHLĂUL 3-2

VIDEO Steagul sus! » Tuşierul Bogdan Gheorghe a anulat eronat două goluri în meciul CFR Cluj - Ceahlăul 3-2

Rui Pedro (în vişiniu) a fost omul meciului
Rui Pedro (în vişiniu) a fost omul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 21:29

Tuşierul Bogdan Gheorghe a anulat eronat pentru ofsaid două goluri, cîte unul fiecărei echipe. După succesul istoric de pe Old Trafford, CFR s-a chinuit cu Ceahlăul.

La 4 zile distanţă de victoria fenomenală cu Manchester, CFR a primit la Cluj vizita Ceahlăului. Doar 3 dintre jucătorii aruncaţi în luptă din primul minut pe Old Trafford s-au regăsit şi ieri în primul "11" al lui Paulo Sergio: Felgueiras, Piccolo şi Rui Pedro. Restul titularilor au fost menajaţi pentru meciul de joi cu Astra Giurgiu, Cupa României devenind obiectiv primordial în Gruia în acest sezon.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe un frig năprasnic şi pe un teren înconjurat de troiene, cele două formaţii s-au anulat reciproc în primul sfert de oră. Constantinescu (15) l-a dezmorţit pe Felgueiras cu un şut din afara careului, iar Rui Pedro (20) pe puţinii fani prezenţi în tribune. Fotbalistul reinventat de Paulo Sergio a plasat cu latul la colţul lung o minge servită perfect de Deac.

Jucătorul aflat la prima apariţie ca titular după accidentarea la genunchi din etapa a treia a încercat apoi o execuţie pretenţioasă, foarfecă laterală, dar mingea s-a dus departe de poartă. Golubovici a fost mai norocos şi a reuşit un eurogol (38), şut în vinclu din 14 metri. Apoi, Felgueiras s-a interpus la şutul lui Stana (40), iar tuşierul Bogdan Gheorghe s-a opus la golul lui Kapetanos din finalul reprizei.

Deac, primul gol în acest sezon
La reluare, celălalt tuşier, Radu Ghinguleac, i-a semnalizat "centralului" împingerea lui Barna la Rui Pedro. Penalty, prilej bun pentru Deac să-şi treacă în cont prima reuşită din acest sezon (56). Nemţenii nu au depus armele. Constantinescu i-a luat faţa lui Felgueiras, dar mingea trimisă cu capul s-a scurs alături (58), după care reluarea lui Ichim din 8 metri a lăsat mult de dorit (62).

Mai nou, Kapetanos are nevoie de trei şanse să bage mingea în poartă, dar reuşita sa (85) s-a dovedit a fi din nou foarte importantă, golul lui Achim din prelungiri contînd astfel doar pentru statistici.

Mobilizare masivă pentru deszăpezire
La Cluj a nins încontinuu începînd de sîmbătă după-amiază şi pînă ieri, înainte cu două ore de startul meciului CFR - Ceahlăul. Pentru ca partida să se poată disputa, mai mulţi fani ai "feroviarilor", dar şi angajaţi ai firmei de pază, în total 105 persoane, au îndepărtat zăpada de pe gazon timp de 4 ore.

Zi neagră pentru Bogdan Gheorghe
Tuşierul Bogdan Gheorghe a semnalizat eronat ofsaid la golul lui Kapetanos din ultimul minut al primei reprize. Atacantul grec al CFR-ului se afla pe linie cu fundaşul dreapta al nemţenilor, Rusu. Fanii l-au luat la ţintă cu bulgări pe tuşier, iar Kapetanos, extrem de nervos, l-a alergat pe tunelul de la vestiare pentru a-i cere socoteală. În minutul 80, acelaşi Bogdan Gheorghe a anulat greşit, tot pentru ofsaid, golul lui Bădescu.

"Au fost factori care nu ne-au lăsat să realizăm ceea ce ne-am propus. Sînt greşeli de arbitraj care au hotărît soarta acestui meci. Au fost două greşeli mari, un gol anulat greşit şi un penalty inexistent" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

543216-cfr-ceahlaul-3-2.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 Decembrie 2012, 20:35

gjfghfg

cfrclujole
cfrclujole  •  23 Decembrie 2012, 23:53

forta CFR!

cfrclujole
cfrclujole  •  23 Decembrie 2012, 23:53
Postat de andystar pe 10 Decembrie 2012, 18:14

800 DE SPECTATORI LA O ECHIPA CARE BATE MANCHESTER SI ASTIA MAI AU TUPEU SA VORBEASCA VREODATA CA SUNT ECHIPA MARE ? IN FINE DAR PROBLEMA ESTE CA SI PROSTSPORT SI GSP FAC ACELEASI GRESELI : KAPETANOS A IMPINS MINGEA IN PLASA DUPA FLUIERU ARBITRULUI SI NU SE MAI PUNE GOL ANULAT IAR URMATOAREA AR FI CA PENALTYUL CHIAR NU A EXISTAT-RUI PEDRO FAULT IN ATAC ORBILOR !!!!!!! DECI VICIERE CLARA DE REZULTAT! LA PAUZA DIRECTIVA PAZKANY CA NU PUTEA SA CASTIGE CFR ! RUSINE IA-R ATI INCEPUT CU FURTURILE CA ANII TRECUTI ! SA NU UITAM SI MECIUL CU GLORIA SI ALTELE !

nu, nu suntem o echipa mare, sunteti voi cei de la pipikaka barcelona, sus pe trabant!:))))))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează