FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

VIDEO Steaua a fost aşteptată aseară de ultraşi la revenirea din cantonament: "În ciuda cîinilor, Liga Campionilor!"

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 22:30

Aceasta a fost scandarea celor 300 de fani, mesaj care a fost preluat şi de jucători


Surpriză mare pentru stelişti aseară, la revenirea din primul stagiu de pregătire. Pe aeroportul Henri Coandă au venit circa 300 de suporteri, care i-au făcut echipei o primire de Champions League. Fanii au afişat un banner pe care scris "În orice situaţie, alături de voi", pregătit încă de marţi după-amiază, înainte de a se afla verdictul Comisiei de Disciplină de la Nyon.

Mihai Stoica le-a transmis fotbaliştilor să iasă toţi din aeroport nu pe la subsol, cum se făcea de obicei, tocmai pentru a nu strica acţiunea galeriei. După ce s-au strîns toţi jucătorii, dar şi MM şi Reghecampf, fanii au început să scandeze, cu trimitere la anunţul UEFA, care îi permite Stelei să joace în UCL.

Click aici pentru FOTO!

"În ciuda «cîinilor», Liga Campionilor!", au strigat ultraşii, scandare preluată imediat de MM, Reghe, dar şi de jucători. Deşi erau aşteptaţi de soţii sau iubite, roş-albaştrii au stat în mijlocul suporterilor în jur de 15 de minute.

După Piţi Talent, acum şi Reghe Talent
Antrenorul Stelei a oferit imaginea serii. Nu era îmbrăcat în echipamentul staff-ului, ci a purtat un tricou de culoare albastră, pe care scria cu litere mari: TALENT (foto). Pe parcursul sezonului trecut, Reghecampf a fost acuzat că la unele meciuri, inclusiv în Giuleşti, l-a băgat în stadion pe manelistul Piţi Talent, căruia i-a oferit să îmbrace o bluză cu însemnele oficiale ale clubului.

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (1)
rossonero9
rossonero9  •  28 Iunie 2013, 17:00

Cat de cocalar sa fi ca sa ai tricou de la sponsorul echipei cu mesajul ,,Talent"????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează