FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-0

VIDEO Steaua a găsit ratangiul perfect! Tatu nu dă gol nici din careul mic :S

Leandro Tatu i-a adus aseară în pragul disperării pe suporterii Stelei
Leandro Tatu i-a adus aseară în pragul disperării pe suporterii Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 12:46

Venit în această vară la Steaua, brazilianul Leandro Tatu (29 de ani) a devenit din înger demon pentru suporterii "roş-albaştrilor".

După un start bun de sezon, în care a marcat de trei ori, atacantul adus de Mihai Stoica din postura de jucător liber de contract nu s-a mai remarcat decît prin ratările monumentale avute în momente importante ale jocurilor Stelei. Ultima ispravă s-a petrecut pe finalul partidei de aseară, încheiate la egalitate la Vaslui, scor 0-0.

7 ratări mari are Tatu la Steaua

GSP.RO vă propune o trecere în revistă a felului în care Tatu tratează acţiunile ofensive ale formaţiei antrenate de Ilie Stan.

Voinţa Sibiu - Steaua 1-1 VEZI REZUMATUL!
Tatu a ratat deschiderea scorului în minutul 10, şutînd direct în portarul Dănălache după ce scăpase singur spre poartă. S-a revanşat în minutul 36, cînd a reluat perfect cu capul centrarea lui Martinovici.

Steaua - ŢSKA Sofia 2-0
La scorul de 1-0 pentru Steaua, brazilianul s-a aflat în poziţie de unu la unu cu portarul bulgarilor, însă nu l-a putut învinge pe acesta după o pasă perfectă a lui Latovlevici. Tot el a dus însă scorul la 2-0, cu un şut din afara careului.

Astra - Steaua 2-1 VEZI REZUMATUL!
Rămas singur cu Silviu Lung jr., Tatu a şutat în portar, iar în momentul respingerii acestuia s-a împiedicat şi a căzut, neputînd trimite în poartă. Faza s-a petrecut la 0-0, în minutul 15.

Steaua - Pandurii 1-2 VEZI REZUMATUL!
În minutul 64, la scorul de 1-2, Tatu a ratat egalarea din interiorul careului mic, trimiţînd cu capul peste poartă de la colţul scurt. La acea fază, portarul era bătut, în faţa lui Tatu aflîndu-se un singur fundaş advers.

Sportul - Steaua 0-0 VEZI REZUMATUL!
Încă o ratare mare pentru Tatu! În minutul 52, a trimits de la 7 metri pe lîngă colţul lung. A fost meciul cu cele mai multe ratări pentru atacanţii "roş-albaştrilor"

Steaua - Oţelul 2-1 VEZI RATAREA LUI TATU!
La 1-1, în minutul 82, Tatu a încercat să profite de ieşirea lui Grahovac şi a trimis cu boltă, dar fără forţă, spre poarta Oţelului, însă intervenţia lui Sergiu Costin a păstrat scorul egal. Steaua a cîştigat în prelungiri, cu golul lui Florin Costea.

FC Vaslui - Steaua 0-0 VEZI REZUMATUL!
În minutul 77, la o fază prelungită de atac a Stelei, mingea a ajuns la Tatu, care din doar 6 metri, singur cu portarul Cerniauskas, a trimis mult peste poartă.

"Am vorbit cu impresarul lui Tatu şi îi mai prelungim cu doi ani contractul. Îi dăm 50.000 de euro impresarului şi semnează!"
Gigi Becali, acum o lună

10 meciuri din 10 are Tatu ca titular în Liga I în tricoul Stelei

3 goluri (2 în campionat şi unul în play-off-ul Europa League) şi 2 penalty-uri obţinute (ambele ratate) este bilanţul lui Tatu în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  17 Octombrie 2011, 16:46
Postat de zaystaf pe 17 Octombrie 2011, 14:25

cine mah ??? raTATU ???

nu zaystafmuie

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  17 Octombrie 2011, 16:45

e un jucator bun ... pacat ca nu se concentreaza mai bn

coldplay3r
coldplay3r  •  17 Octombrie 2011, 16:10

a fost cam ghinionist in ultimele meciuri, dar si o data ce o sa inceapa sa intre.. are valoare. se vede in fiecare meci cum paseaza, cum sta in teren. Ajunge de multe ori la finalizare datorita calitatii sale. Dar in fata portii se pierde. Cred ca o sa isi dea drumul in retur, cand o sa fie principalul marcator al echipei.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează