FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Strategia lui Becali, dată de gol în direct la GSP LIVE » Motivele care au dus la interesul pentru Nistor și Salomao

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 13:15

Dorinel Munteanu, antrenorul Chiajnei, a vorbit despre interesul pe care Gigi Becali îl are pentru Diogo Salomao, mijlocașul portughez al lui Dinamo.

Fostul campion cu Dinamo și cu Steaua, Munteanu, 50 de ani, este de părere că Becali încearcă să profite de problemele pe care echipa alb-roșie le are la nivelul administrativ și că acestea au fost motivele pentru care a făcut oferta pentru Dan Nistor. De asemenea, Dorinel îl laudă pe Salomao.

"Cred că Becali speculează slăbiciunile din conducerea lui Dinamo. E doar o destabilizare. Nu cred că are intenții serioase", a declarat Dorinel Munteanu la GSP LIVE.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum spune Munteanu că ar reacționa dacă Becali ar oferta un jucător de la Chiajna:

 

Citește și: Dinamoviștii reacționează după ce Becali a pus ochii pe Salomao: "Fantoma lui nu va dispărea din preajma stadionului! Ne-am obișnuit cu ce face"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  04 Octombrie 2018, 09:50

Dorinele, vezi-ti de bucataria ta. Deja vorbesti cam mult...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  04 Octombrie 2018, 00:47

Bravo Gigi! I-ai trimis pe locul 10 cu o singura oferta. Daca le mai faci una ii bagi si la retrogradare.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  04 Octombrie 2018, 00:18

Ai Grijă de Fetele tale poate se duc după Elodia Ciobane așa cu toți banii tai !!!! Nimic nu iei după tine Faci pe filozoful că ai bani și de 5 ani nu cumperi nimic și te bat aia de merg cu Schiurile

Vezi toate comentariile (3)
Comentează