FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII 2-3

VIDEO Succes medicament » Pandurii îşi revin după eşecul cu Fiorentina: 3-2 la ACS Poli acasă

Momcilovici a marcat al doilea său gol în Liga 1
Momcilovici a marcat al doilea său gol în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 22:57

Oltenii au cîştigat aseară, pe Bega, după ce au fost conduşi în două rînduri, şi au rămas în plutonul fruntaş din Liga 1.

Pandurii au atenuat şocul eşecului de la Florenţa, iar analgezicul a fost o victorie obţinută aseară la Timişoara, elevii lui Pustai întorcînd soarta potrivnică a partidei în două rînduri. Începutul a adus aminte de necazurile cu Fiorentina.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Szekely, în minutul 6, şi-a confirmat autoritatea în faţa porţii adverse. L-a pierdut prin careu pe Christou şi l-a învins pe Stanca. Golgeterul campionatului ar fi putut să-şi treacă dubla în cont, în minutul 13, dar semivoleul său n-a avut efect.

Alex dos Santos i-a trezit din letargie pe panduri, care, treptat, au împins jocul spre buturile lui Nuno Claro. Eric (42) a bătut plasat o lovitură liberă, dar portughezul a respins de lîngă bară. După minutele de prelungire arătate de arbitru în prima repriză, Momcilovici i-a executat pe timişoreni.

Final de foc
Pînă la ultimul sfert de oră al meciului, a fost un şah rece între cele două combatante, doar Buleică (63) avînd o ocazie, şut în plasa laterală. Şi a început show-ul! Belu a trecut de trei adversari şi-a pasat pentru Bărbuţ, care se părea că a marcat golul victoriei. Gazdele dăduseră drumul la dansuri pe teren!

Doar că Pandurii au arătat de ce au obţinut biletele pentru grupele Europa League în meciuri pe teren advers, cînd au pornit cu deficit. Eric (79) i-a curentat pe bănăţeni, arătîndu-şi măiestria, dar şi pasa lui Unguruşan merită laude.

Doar că oltenii trag la titlu. Chiar dacă s-a văzut oboseala în echipa lui Pustai. Distefano (83), ce nume de legendă!, a scuturat plasa porţii lui Poli, iar Pandurii rămîn în cursa pentru campionat.

Gol anulat incorect gorjenilor
În minutul 32, la scorul de 1-0 pentru gazde, Alex dos Santos a înscris, însă arbitrul Cojocaru a anulat reuşita întrucît asistentul Laszlo Bucşi a indicat ofsaid. Reluările TV au arătat că Ovidiu Petre, apărătorul Timişoarei, îl scotea din ofsaid pe vîrful Pandurilor, doar Matulevicius, în spatele lui Alex, fiind în poziţie afară din joc. "N-a fost ofsaid! Nu e nici o explicaţie pentru care a fost anulat golul", a spus Ion Crăciunescu la DigiSport.

8 goluri au în cont atît Szekely, cît şi Eric, golgeterii Ligii 1 în prezent

"Dacă aveam mai multă experienţă şi nu ne retrăgeam prea rapid în apărare, am fi putut lua măcar un punct. Nu am de ce să mă bucur pentru reuşita mea" (Szabolcs Szekely, atacant ACS Poli)

"Am demonstrat de ce am fost vicecampioni anul trecut. Vrem să obţinem cît mai multe puncte şi să încercăm să depăşim performanţele din sezonul precedent" (Eric de Oliveira, mijlocaş Pandurii)

592642-acs-poli-pandurii-2-3.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  28 Octombrie 2013, 15:48

Momocilovic de ce a primit 7 cind a gresit flagrant la golul 2 al gazdelor?

unoxte
unoxte  •  28 Octombrie 2013, 12:55

Eric , ca sa depasiti performanta de anul trecut, locul doi, anul asta ar trebui sa cistigati campionatul, dar tu uiti ca e deja cistigat, inainte de a incepe. Pentru noi e bun si locul 2 daca e cistigat corect si voi aratati intr-adevar ca jucati fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează