FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 0-0

VIDEO Sufletul! » La Petrolul, doar galeria se mai ridică la pretenţiile unui club mare

Boudjemaa nu a mai găsit drumul spre gol în meciul cu Chiajna.
Boudjemaa nu a mai găsit drumul spre gol în meciul cu Chiajna.

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 23:07

Galeria face din Petrolul un club mare, echipa încă îl mai păstrează drept unul mediocru.

Ploieştiul entuziasmant priveşte o formaţie cu nume tari şi valoare mai mult visată de fani decît demonstrată. Degeaba tremură Purece şi Bambara cînd stadionul erupe "Allez, Petrolule, pentru tine fac orice!", că Adrian Cristea şi Gicu Grozav fac orice, dar numai ce ar
trebui nu! Ei doi plus Boudjemaa, Bokila, Marinescu, Mustivar nu-s în stare să desfacă echipa ciudată a lui Ilie Stan. Te uiţi la meciurile Chiajnei şi ţi se pare că, pregătit fizic ca Zuluf, ai putea să joci şi tu!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Verzii doar aleargă, noii "lupi" Cristea şi Grozav cară mingea de-a latul terenului. În careu, lui Gicu i se împleticesc picioarele, haitianul Mustivar urcă de la mijloc şi trage disperat, mingea se duce pe lîngă. Şi tot aşa! Ghionea, pe care steliştii îl trec deja la "foste glorii', îi ţine piept fără probleme unei pretendente la Europa League.

Fost jucător la Milan, Contra forţează cu Cesinha, un brand bun pentru Liga 1 şi cu vîrstă optimă tradiţiei "Diavolului" pentru care a jucat Cosmin, adică trecut bine de 30 de ani. Brazilianul nici nu s-a trezit bine la revenirea în România. Colegii lui nu sînt conştienţi pe deplin nici ei. Petrolul rămîne cu supergaleria şi cu echipa de la care aşteaptă, deocamdată, prea mult.

Debutant de peste 32 de ani!
Contra l-a avut pentru prima oară în lotul Petrolului pe Cesinha. Fostul rapidist, 33 de ani în martie 2013, a fost achiziţionat recent la solicitarea lui Rednic, fostul antrenor, dar încă nu e la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic şi de aceea nu şi-a făcut loc în echipă, şi a fost păstrat pe bancă pînă în minutul 82, cînd a intrat în locul lui Adrian Cristea. După ce a fost lăsat liber de Rapid, brazilianul a mai jucat la Larisa, în liga secundă din Grecia.

"Nu pot fi mulţumit, chiar dacă pe teren a existat o singură echipă, Petrolul! Noi am încercat să jucăm, am avut 5 ocazii clare, ei doar s-au băgat cu curu' în poartă. Păcat că în ziua de azi mai există unii care vin doar să distrugă fotbalul" ( Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

534932-pet-chi.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
masim
masim  •  08 Noiembrie 2012, 09:39

petrolul a etalat acelesi joc invatat de REMNIC adica hora de la 20 de metri de poarta si cand au fost ocazii (putine) GROZAVILA si-a batut joc de ele, ca de obicei daca Contra o sa fie in stare sa schimbe jocul asta in unul mai vioi si mai pe poarta o sa fie ceva de vazut si la petrolul daca nu, ramanem cu galeria, pana cand or sa-si dea seama si ei ca incurajeaza o echipa care nu se omora pe teren

alex_23_
alex_23_  •  07 Noiembrie 2012, 19:49

sa va iau ziaru in pula sclavii ciobanului

sabin_flori
sabin_flori  •  07 Noiembrie 2012, 16:16

Domnule ziarist, anuntati-va va rog sefii in redactie ca v-ati cam grabit si ati scris articolul pe picior, ca daca se pun lupii pe capul dvs la ce ineptii ati scris acolo, s-ar putea sa vedeti ca un razboi mediatic nu e intotdeauna castigat de un trust sau de un cioban cu o mie de euro per ziarist. Nu sunt ironic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează