FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

VIDEO Superpoveste dezvăluită de Adrian Porumboiu » Cum a reacționat când cineva a vrut să îl mituiască „Zburau roți de cașcaval pe peron!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 11:53

Adrian Porumboiu, 68 de ani, a vorbit cu mândrie despre cariera de arbitru și a povestit două întâmplări fabuloase. Prima de la un meci condus la Constanța, când cineva a încercat să îl mituiască, iar a doua chiar de la un Derby de România.

„Nimeni nu poate spune ceva despre activitatea mea de arbitru. Nimeni nu a negociat cu mine. Nimeni nu poate să-mi spună că am negociat cu cineva. Cât am fost arbitru eram director al unei companii de stat. Aveam un salariu mai mult decât decent.

Nimeni nu se apropia de mine. Cine a încercat... Îi puteți întreba pe unii de pe la Constanța cum zburau roțile de cașcaval din tren. Au venit cu pachet la mine după meci. Le-am aruncat din tren, zburau pe peron roțile de cașcaval. N-am ce să-mi reproșez despre cariera de arbitru. N-am făcut niciun compromis”, a zis Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  05 Februarie 2019, 17:53
Postat de poli_4_ever pe 05 Februarie 2019, 14:37

Normal ca nu ti-au trebuit rotile de cascaval, dar ia sa fi venit cu un plic cei de la Constanta...

Nu avea nevoie....asta mereu a avut bani...de mic copil...a avut o familie foarte bogata...

poli_4_ever
poli_4_ever  •  05 Februarie 2019, 14:37

Normal ca nu ti-au trebuit rotile de cascaval, dar ia sa fi venit cu un plic cei de la Constanta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează