FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Suporterii Stelei, cercetaţi pentru violare de domiciliu, distrugere şi lovire

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 13:30

Fanii Stelei implicaţi în bătaia cu localnicii din Slimnic sînt cercetaţi pentru violare de domiciliu distrugere şi lovire.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu susţine că suporterii "roş-albaştrilor" se aflau în stare de ebrietate în momentul în careu au pătruns în curtea unui localnic pentru a-şi satisface nevoile.

De aici ar fi plecat întregul scandal, iar cele două părţi s-ar fi lovit cu pumnii şi cu pietrele din curte.

"În timpul altercaţiei doi dintre suporteri (M. Robert, în vîrstă de 20 de ani şi D. Eugen, în vîrstă de 25 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Bucureşti), au suferit vătămări corporale fiind transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu", scrie IPJ Sibiu în comunicatul oficial.

Pe lîngă bătaie, suporterii Stelei au mai spart şi geamurile uşii de acces în imobil şi cele ale maşinii proprietarului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
exorientelux
exorientelux  •  14 August 2012, 19:31
Postat de botizan pe 13 August 2012, 16:58

Normal ca se gasesc ... cand imi amintesc de suporterii lui U cum l-au bagat in coma pe cameraman cu bordura ...jalnic , nici macar cu pumnu nu au dat copiii dreacului

Jalnic e sa faci 6 ani de puscarie cu executare pentru ca ai baut si ai dat un picior unui om. Ghinion ca acela era jandarm, iar justitia a tinut cont de presiunea exercitata de Interne. Bine ca incidentul de la Slimnic n-a fost de proportii, ca ar fi fost iarasi pacat ca unii oameni sa faca puscarie pentru niste reactii impulsive, necontrolate.

exorientelux
exorientelux  •  14 August 2012, 19:25

As vrea ca cei de la GSP sa scrie articole cu informatii concrete. Care suporteri au fost implicati, care grupari, ca nu toti stelistii decad atat de mult in urma unei betii. Poate, daca vad numele brigazii in ziare, intr-o ipostaza jenanta, poate data viitoare se vor controla.

animis010
animis010  •  14 August 2012, 10:37
Postat de robbyfcd pe 13 August 2012, 21:26

Suporterul stelist demonstreaza inca o data(desii nu mai era nevoie) ca este un om al cavernelor neeadaptat intr-o societate care nu se invarte in jurul echipei pe care o sustine.Sloganul,,Mereu Superiori'' se poate aplica si in acest caz cu un mic amendament,ei nu s-au declarat superiori altor suporteri sau oameni ci doar superiori in fata regnului animal,ei fiind puntea de legatura dintre animalele salbatice si umanitate.Ce rezulta din incrucisarea pe o perioada de 20 de ani a unui machedon agramat instabil psihic,un manager anti-social cu inclinatii spre vandalism si o media slugarnica?O noua generatie de suporteri stelisti ce vor duce mai departe ,,mestesugul'' involutiei.

ia-o 'n coor si fugi cu ea

Vezi toate comentariile (121)
Comentează